Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

 
Εισηγητής: Athan J. Zervas.
 

Η ημερομηνία της γέννησης μας καθορίζει και μοντελοποιεί τη ζωή μας.

Μπορείτε να σπάσετε το καλούπι της ημερομηνίας-μάτριξ με τη δύναμη της ενέργειας των γραμμάτων του ονόματός σας.

Αντιληφθείτε και κατανοείστε τις λειτουργίες του Αριθμου
και τις λειτουργίες του Γράμματος και δημιουργείστε τη δική σας ελεύθερη πραγματικότητα.. τόσο απλά!

Το σεμινάριο περιέχει συνοπτικά τα στοιχεία των δύο κύκλων αριθμολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στο χώρο σεμιναρίων μας το 2011 και το 2012. Απευθύνεται σε όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εβδομαδιαία ροή των μαθημάτων και θα ήθελαν να πάρουν συγκεντρωτικά τις συγκεκριμένες γνώσεις.

Eίναι διήμερο, διάρκειας 10 ωρών και θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 ως τις 17:00 Σάββατο και Κυριακή 1 και 2 Δεκεμβρίου.

Το κόστος είναι 50 ευρώ για όλο το διήμερο.

Για κρατήσεις θέσεων στείλτε μήνυμα στο 6945.807566 με το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Νίκης 44, Σύνταγμα, Κουδούνι Βασίλης Παπαδολιάς

Ψηφιακή δημιουργία φωτό by Ανδρέας Αντάρης

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Φίλες και Φίλοι,

την Κυριακή που μας έρχεται στις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε εκτάκτως ένα αστρολογικό σεμινάριο για τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Στις εποχές που ζούμε ο επαγγελματικός προσανατολισμός έχει καταλήξει ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς πολλοί βρίσκονται χωρίς εργασία και άλλοι αναμένουν από μέρα σε μέρα εξελίξεις στην εργασία τους. Είναι σημαντικό να έχουν ένα κριτήριο να ξέρουν προς...
τα πού θα μας στραφούν έχοντας δύο στοιχεία υπόψη.

α. τις ικανότητες τους
β. τις πιθανότητες και ευκαιρίες τους

Στα πλαίσια αυτά στο 1ο μισό του σεμιναρίου θα προσπαθήσουμε να δούμε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές που βλέπουμε τέτοια ζητήματα, ενώ στο 2ο μέρος θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους παρευρεθούν, εφόσον υπάρχει κάποιο ζήτημα επαγγελματικής φύσης που τους απασχολεί να το δούμε στην πράξη, ως πρακτική εξάσκηση.

Θεωρούμε ότι το σεμινάριο είναι αρκετά χρήσιμο στο πλαίσιο που το περιγράφουμε και είμαστε στη διάθεση όσων έλθουν για να το δούμε και στην ουσία του.

Το σεμινάριο θα αρχίσει όπως είπαμε στις 18:00 και θα τελειώσει στις 21:00. Η είσοδος είναι 15 ευρώ και η διεύθυνση μας είναι Νίκης 44 στο Σύνταγμα. Κουδούνι Βασίλης Παπαδολιάς και τηλέφωνο επικοινωνίας 6945,807566

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012


Σαββατοκύριακο εκδηλώσεων φίλες και φίλοι στο χώρο σεμιναρίων μας...

Το Σάββατο 3/11 μεταξύ 16:00 και 18:00 η Evi Tsiolika με τη βοήθεια της Katerina Paraskevopoulou θα μας κάνουν μία ανοικτή παρουσίαση της μεθόδου Theta στο χώρο σεμιναρίων μας. Την δε Κυριακή 4/11 το απόγευμα στις 17:00 θα γίνει η παρουσίαση του 3ου τεύχους του περιοδικού μας NewAgeAstrology. Μαζί μας θα είναι ο 
Athan J. Zervas και η Konstantina Vlachopoulou να μας μιλήσουν για το θέμα που έχουν αναπτύξει σε αυτή την έκδοση και να επικοινωνήσουν γενικότερα μαζί σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν από κοντά για να γνωριστούμε και να αναπτύξουμε περισσότερο την επικοινωνία μας. Όπως πάντα, Νίκης 44, Σύνταγμα. Κουδούνι: Βασίλης Παπαδολιάς. Ημιώροφος. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945,807566. H είσοδος και στις 2 εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΥΓ: Φωτογραφία: Ρένα Κολιοπάνου