Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Through the Wormhole- Tracking Souls to the Afterlife [Greek Sub].avi


Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

H ηλιακή επιστροφή της αποκατάστασης της Δημοκρατίας


Επέτειος αποκατάστασης της δημοκρατίας σήμερα, ξεχασμένη από πολλούς, αλλά όχι και γι’ αυτό το λόγο ανενεργή. 24 Ιουλίου ήταν το 1974, όταν ο κόσμος μαζευόταν στο αεροδρόμιο και υποδεχόταν με μια φωνή την αποκατάσταση της δημοκρατίας στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Χρονική στιγμή, που χρησιμοποιείται συχνά και από Έλληνες και από ξένους αστρολόγους ως συμπληρωματικό ωροσκόπιο για την Ελλάδα.

Προσωπικά έχω επιβεβαιώσει την ισχύ του χάρτη και στις εκλογές του 2012 και θεωρώ ότι αξίζει γι’ αυτό να εξετάζουμε και την ηλιακή επιστροφή του, καθώς κατά τη γνώμη μου συμβολίζει κυρίως θέματα της σύγχρονης εικόνας της Ελλάδας στην Ευρώπη και της λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος (σε θέματα εδαφικής ακεραιότητας, πιθανών πολέμων, θρησκευτικών ζητημάτων, κλπ, προτιμώ να χρησιμοποιώ παλιότερους χάρτες)


Η ηλιακή επιστροφή αυτής της χρονιάς λοιπόν ξεκινά με ωροσκόπο Σκορπιό. Από μόνο του αυτό δείχνει μία δύσκολη χρονιά, πόσο μάλλον που Άρης και Πλούτωνας, οι δύο κυβερνήτες του ωροσκόπου κάνουν μεταξύ τους αντίθεση.
Η μοίρα του ωροσκόπου δεν χτυπάει κάτι στο γενέθλιο χάρτη της αποκατάστασης της δημοκρατίας, όμως για τη 19η μοίρα που γίνεται γράφει το astrologyweekly (σε ελεύθερη μετάφραση) «Η μοίρα της απληστίας, ένα κρίσιμο σημείο στον πόλεμο μεταξύ του Εγώ και της Ανώτερης Θέλησης, πανίδα, Νότιος Δεσμός του Άρη».
Οι δύο κυβερνήτες του ωροσκόπου είναι σε αντίθεση μεταξύ τους υποδηλώνοντας συμβολικά και το παραπάνω ρητό. Ο Άρης η ατομική μας θέληση, στον Καρκίνο, αδύναμος θεωρητικά, όμως από οίκο σε θετική συγκυρία, σε απόλυτη σύνοδο με το Δία, στο ζώδιο της έξαρσης του οποίου βρίσκεται είναι ένας Άρης που στηρίζεται με βοήθειες (Δίας στον 8ο, εξωτερική οικονομική βοήθεια) και αγωνιά να σταθεί στα πόδια του.
Την ίδια στιγμή ο Πλούτωνας, αμείλικτος στο 2ο, αλλάζει την παραγωγική βάση της χώρας (την ξηλώνει) με προσωρινές δυσκολίες που του δίνει ο 2ος οίκος της αδυναμίας του, αλλά με σημαντική βοήθεια από την αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο.
Όλος ο σχηματισμός είναι ένας παραλίγο σχηματισμός χαρταετού, που θα είχε στόχο τα λεφτά της Ευρώπης (κορυφή όγδοος) να τα απορροφήσει (ή να του «ρουφήξει») η παραγωγική βάση της χώρας.
Ο Ήλιος της επιστροφής, που στον ριζικό χάρτη είναι στον 1ο οίκο (αναζήτηση ταυτότητας) βρίσκεται στον 9ο της ηλιακής επιστροφής. Η χώρα αναζητά μία ταυτότητα στην παιδεία, για άλλη μία φορά, μόνο που το τετράγωνο με τον Κρόνο δεν επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία για τα περιθώρια πρωτοβουλίας της κυβέρνησης της. Η Σελήνη από την άλλη (λαός) σε τετράγωνο με τους Δεσμούς του χάρτη, υποδηλώνει ότι ο λαός θα κάνει λάθος επιλογές (υδροχοϊκού τύπου) που θα έχουν αντίκτυπο στην πορεία της χώρας.
Ο Άξονας των Δεσμών στον 12ο / 6ο δείχνει ότι τα περισσότερα βάσανα θα τα υπομείνουμε στους χώρους της Υγείας και της εξαρτημένης εργασίας. Η παρουσία Κρόνου και Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό στον 12ο υποδηλώνει διάθεση αλλαγής του συστήματος υγείας εκ βάθρων, πλην όμως, αυτή θα δυσκολευτεί από τον ίδιο τον Κρόνο και την ανυπαρξία πόρων.
Το Μεσουράνημα του χάρτη στην τελευταία μοίρα του Λέοντα με την Αφροδίτη επάνω του, δείχνει συμμάχους (Αφροδίτη, κυβερνήτης 7ου ) που μετρούν με το εκατοστό τις δεσμεύσεις και επηρεάζουν την κυβέρνηση. Η οποία Ερμής στον Καρκίνο ούσα, καθώς είναι στην έξαρση του Καρκίνου και κοντά στον αστερισμό του Σείριου είναι η μόνη που δείχνει να προσπαθεί να κάνει προσεκτικές επιλογές, σχεδόν πνευματικού τύπου, προκειμένου να καταφέρει να προχωρήσει η χώρα.
Ο Ερμής αυτός διευκολύνει από την άλλη τον άξονα των Δεσμών (που δυσκολεύει η Σελήνη), αλλά κι εκείνος δέχεται τρικλοποδιές από τον Ουρανό στον Κριό, με τον οποίο κάνει τετράγωνο, κι ο οποίος άνετα θα μπορούσε να θεωρηθεί ο «τζογαδόρος» του χάρτη.
Η παρουσία του Μεγάλου Τριγώνου επιχειρεί να εμψυχώσει τον κόσμο, ωστόσο, κατά την άποψη μου, ο Άρης, ως 2ος κυβερνήτης του ωροσκόπου δεν είναι αρκετά δυνατός να σηκώσει το βάρος και μάλλον θα καταρρεύσει στο τέλος υπό το βάρος του Πλούτωνα.


Κοιτάζοντας τη σχέση της επιστροφής με το γενέθλιο χάρτη της αποκατάστασης γίνεται πιο διακριτή η ευεργετική παρουσία του Δία, που προσπαθεί να διασώσει ότι μπορεί από το σύστημα υγείας της χώρας (στο μεσοδιάστημα γενέθλιων Ερμή/Αφροδίτης). Ο πιο σημαντικός όμως είναι ο Ερμής που βρίσκεται ακριβώς πάνω στον Ωροσκόπο της Χώρας και δείχνει τη σημασία του στο χάρτη.
Ο Πλούτωνας από την άλλη καιροφυλακτεί στο γενέθλιο οίκο των «συμμάχων», ενώ το Μεσουράνημα της Ηλιακής βρίσκεται πολύ κοντά στον γενέθλιο Άρη, σημείο που υποδεικνύει τη σημασία που θα έχει και το στοιχείο του στρατού φέτος. Ο Άρης αυτός, ως 2ος κυβερνήτης του Μεσουρανήματος, εμπεριεχόμενου ζωδίου, υποδηλώνει στην ουσία τον «ευνουχισμό» των στρατιωτικών από την κυβέρνηση, με την αποκατάσταση της δημοκρατίας, οι οποίοι όμως «λεκτικά» συνεχίζουν και επηρεάζουν τα μέσα, στα οποία εμφανίζονται σε διάφορες εκπομπές καυτηριάζοντας με «ευαγγελικού» τύπου κηρύγματα και ακροδεξιούς καυτηριασμούς τα κακώς κείμενα.
Οι οίκοι της επιστροφής έχουν επίσης αρκετό ενδιαφέρον, με τον ωροσκόπο στον γενέθλιο 5ο, να υποδηλώνει την διάθεση ρίσκου, ενώ το μεσουράνημα της επιστροφής στον 3ο, υποδηλώνει μία διάθεση της κυβέρνησης «να βγαίνει» ή να κυβερνά από την τηλεόραση.  
Το θέμα της ΕΡΤ τελικά θα αναδειχθεί σε κρίσιμο ζήτημα, καθώς μέσω των μέσων θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να επιβληθεί από ότι φαίνεται υλοποιώντας μία στρατευμένη ενημέρωση.
Σε επίπεδο προβλέψεων σημαντικές ημερομηνίες  που αναμένονται με βάση την πρόοδο του ωροσκόπου είναι:
-          11 Σεπτεμβρίου: Τραγικά μηνύματα για την οικονομία. Επιβολή τρόικας
-          13 Οκτωβρίου: Ξεσηκωμός του κόσμου. Κυρίως της εμπορικής κοινότητας και των μέσων ενημέρωσης
-          5 Νοεμβρίου: Ένα παραμύθιασμα, μία απάτη σε σχέση με κρατική περιουσία. Κάποιος αναλαμβάνει κάτι που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας
-          12 Δεκεμβρίου: Ένα τσογάρισμα. Ένας τσαμπουκάς. Κάποιος παίζει με τα οικονομικά στην πλάτη της χώρας
-          6 Μαρτίου: Κατορθώνεται μία συμφωνία χρηματοδότησης
-          12 Μαρτίου: Δημιουργείται μία νέα κυβέρνηση ή συμμαχία
-          31 Μαρτίου: Ένας νέος πρωθυπουργός (;) (ίσως του ακαδημαϊκού κατεστημένου)
-          30 Απριλίου: Επιθεώρηση ξένων. Ευνοϊκή στάση παρά τις μικρές αντιρρήσεις
-          5 Ιουλίου: Κατάρρευση (;) του συστήματος υγείας. Ριζικό πρόβλημα
-          13 Ιουλίου: Αποφάσεις για ριζικές αλλαγές του συστήματος υγείας.
Επιπλέον αυτών σημαντικές ημερομηνίες που προκύπτουν από τις διελεύσεις:
-          15 Νοεμβρίου: Κρίνεται μία δόση. Χούγια της Γερμανίας, όπως σήμερα.
-          1 Απριλίου 2014: Ολοκληρώνει το κυβερνητικό πρόγραμμα η αντιπολίτευση (;)
-          18 Φεβρουαρίου 2014: Φαίνονται αποτελέσματα από λάθη στη διάθεση ακίνητης περιουσίας ή στη νομιμοποίηση τους (αυθαίρετα). Μέχρι τότε πυρετός νομιμοποιήσεων.
-          22-24 Αυγούστου: Κυβερνητικές αποφάσεις και συμφωνίες με την τρόικα.
-          28 Οκτωβρίου-5 Νοεμβρίου: Αποφάσεις περικοπής πόρων στο σύστημα υγείας
-          Πρωτοχρονιά: Νέα Σελήνη πάνω στον Πλούτωνα της επιστροφής. Πιθανό οικονομικό σοκ. Θα μπορούσε να είναι (λόγω του ότι είναι Πρωτοχρονιά) και αλλαγή νομίσματος. Στο χάρτη της νέας αυτής Σελήνης θα έχουμε ακριβή σύνοδο Ήλιου/Σελήνης στη 10η προς 11η μοίρα με Πλούτωνα στην 11η και Ερμή στη 12η. Στον 9ο οίκο του χάρτη, 10 μοίρες πριν το Μεσουράνημα.
-          31 Ιανουρίου 2014: Λαϊκή κατακραυγή. Όλα βγαίνουν στα κανάλια.
-          23 Φεβρουαρίου 2014: Προθεσμίες αυθαιρέτων ή άλλων ζητημάτων ιδιοκτησίας.
-          1 Απριλίου: Ένδειξη για απότομη αλλαγή ηγεσίας. Ήλιος/Ουρανός σε σύνοδο στη μοίρα του Ουρανού της επιστροφής.
-          26 Ιουνίου με 7 Ιουλίου: Λήψη χρηματοδότησης και κατανομή για πληρωμή χρεών

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σεμινάριο Ταρώ και Αστρολογία

Φίλες και φίλοι, 

το τελευταίο σεμινάριο μας γι' αυτή τη σεζόν το οργανώνουμε στις 17 και 18 Ιουλίου.

Θέμα μας τα Ταρώ και η Αστρολογία.

Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 6 ωρών και θα διεξαχθεί από τις 18:30 ως τις 21:30 τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη.

Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι: Λεκκα 3-5, 4ος οροφος

Κόστος για το διήμερο: 25 ευρώ.

Δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω skype.

Για πληροφορίες, κρατήσεις, στο 6945.807566 ή στο vpapadolias@gmail.com

Θέσεις περιορισμένες...

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Workshop Ωριαίας Αστρολογίας

Workshop Ωριαίας Αστρολογίας

Την Τετάρτη 10 και την Παρασκευή 12 Ιουλίου οργανώνουμε ένα διήμερο εντατικό workshop Ωριαίας Αστρολογίας. Θα εξετάσουμε συγκεκριμένα θέματα όπως:

- Έκβαση Σχέσεων, Χωρισμοί, Επανασυνδέσεις
- Δικαστικά Αποτε...λέσματα, πώς προβλέπουμε τα αποτελέσματα
- Εκλογικές Αναλύσεις, πώς μπορούμε να προβλέψουμε αποτελέσματα εκλογών
- Θέματα οντισιόν, εξετάσεων ή επαγγελματικών interview
- κλπ.

Το workshop θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες. Την Τετάρτη 10/7 μεταξύ 18:30 και 21:30 θα περιγράψουμε το θεωρητικό μέρος, γι' αυτούς που δεν έχουν μεγάλη επαφή με την Ωριαία Αστρολογία και θα κάνουμε κάποια πρώτα παραδείγματα. Το Παρασκευή 12/7 από τις 18:30 ως τις 21:30 θα κάνουμε παραδείγματα, τα οποία θα είναι καλύτερα και να σας αφορούν προσωπικά.

Το κόστος του διημέρου θα είναι 25 ευρώ, ενώ, αν κάποιος θέλει να έρθει μόνο τη μία από τις δύο ημέρες, θα είναι 15.

Δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω skype. Για όσους παρακολουθήσουν από τα γραφεία μας, απαιτείται έγκαιρα δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων.

Πληροφορίες, κρατήσεις: Βασίλης Παπαδολιάς, 6945.807566, vpapadolias@gmail.com