Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σεμινάριο: Ο συμβολισμός των Ατραπών του Δέντρου της Ζωής και η Ψυχολογική και Μεταφυσική Σημασία τους.

Σεμινάριο: Ο συμβολισμός των Ατραπών του Δέντρου της Ζωής και η Ψυχολογική και Μεταφυσική σημασία τους.

Ο συμβολισμός του Δέντρου της Ζωής περιέχει ένα οδοιπορικό αυτογνωσίας, αλλά κι ένα οδοιπορικό ψυχικής κάθαρσης και δοκιμασιών μέχρι ν...α φτάσει κανείς σε κείνο το σημείο που ονομάζουμε Ένωση ή Θέωση. Ξεκινώντας από τα χαμηλά σημεία του Δέντρου και ανεβαίνοντας ο σπουδαστής θα συναντήσει την Επιστήμη και τη Λογική, το χειρισμό των Παθών του, τη Φαντασία και την Αποκοπή από την Πραγματικότητα, την Καλλιτεχνική Έμπνευση, τη Θυμαπάτη, την Ψυχολογία, τις Δεισιδαιμονίες, το Ρομαντισμό, την Εξαρτημένη Μάθηση, τη Φυλή και τους Χορούς της Φωτιάς, τον Προμηθέα αλλά και τα Ένστικτα, τη Θεραπεία αλλά και τη Δοκιμασία, το Θάνατο της Επιθυμίας, την Πλάνη της Δυαδικότητας, αλλά και την Ψευδαίσθηση της Γνώσης, το Νομίζω αλλά και το Ξέρω, τη Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής, την Ξηρότητα ή αλλού και τη Σχιζοφρένεια.

Στο σεμινάριο που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και για 4 βδομάδες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι με τις βαλίτσες της περιέργειας, αλλά και της ενατένισης. Επίσημη έναρξη του σεμιναρίου μας στις 5 Ιουνίου και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη 19:00 με 21:00 το απόγευμα. Χώρος σεμιναρίου: Λέκκα 3-5, Σύνταγμα, 4ος όροφος. Κόστος συμμετοχής για όλο το μήνα: 50 ευρώ. Πιθανότητα να κάνουμε και 5ο δίωρο, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, χωρίς επιβάρυνση κόστους.

Για κρατήσεις - πληροφορίες: 6945.807566, vpapadolias@gmail.com

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Σεμινάρια Ιουνίου 2014....

Φίλες και φίλοι,

σας ενημερώνουμε για δύο νέους κύκλους σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο. Οι εγγραφές ήδη άρχισαν, μπορείτε να υποβάλλετε κι εσείς την αίτηση σας...

----



Σεμινάριο στην Αθήνα: Ταρώ για Αρχάριους με τον Άθαν Ζέρβα...

Για όσους φίλους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο των Αρχαρίων με τον Άθαν Ζέρβα που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, διοργανώνουμε από την Τετάρτη 4 Ιουνίου και κάθε ...Τετάρτη 19:00 με 21:00 και για 6 έβδομάδες ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο εκμάθησης Ταρώ για Αρχάριους με θέμα:

- τους συμβολισμούς της Μεγάλης Αρκάνα
- τα βασικά ριξίματα της Μεγάλης Αρκάνα

Ο κύκλος σεμιναρίων θα γίνει στη διεύθυνση Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα, 4ος όροφος, γραφείο Βασίλης Παπαδολιάς και το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ (μπορεί να δοθεί και σε δύο δόσεις των 30 ευρώ).

---
 
 
Σεμινάριο Εσωτερικής Φιλοσοφίας (Αθήνα): Η ψυχολογική και μεταφυσική σημασία των Ατραπών του Δέντρου της Ζωής.

Από τις 5 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη για 4 εβδομάδες σας προσκαλούμε σε ένα κύκλο σεμιναρίων σχετικά με την ψυχολογική και μεταφυσι...κή σημασία των Ατραπών του Δέντρου της Ζωής. Το σεμινάριο έρχεται να προσθέσει στα βασικά στοιχεία της Καμπαλλά όπως έχουν διδαχθεί οι σπουδαστές μας σε παλιότερα σεμινάρια, αλλά μπορεί να παρακολουθηθεί και αυτόνομα, για όσους γνωρίζουν τη βασική σημασία των Σφαιρών του Δέντρου της Ζωής.

Τα μαθήματα θα γίνονται 19:00 με 21:00 στη διεύθυνση Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα, 4ος όροφος, γραφείο Βασίλης Παπαδολιάς. Εισηγητής θα είναι ο ίδιος ο Βασίλης Παπαδολιάς.

---

Για όσους είναι αρχάριοι στην Αστρολογία να πούμε επίσης ότι αρχίζει στις 27 Μαίου ο 3ος μήνας των αρχαρίων με αντικείμενο τις αστρολογικές όψεις. Το τμήμα θα συνεχίσει κατά πώς φαίνεται και 4ο μήνα με τις μεθοδολογίες ανάλυσης χάρτη. Εάν κάποιοι σπουδαστές που στα αρχικά στάδια ήταν πιο προχωρημένοι, θέλουν να ενταχθούν τώρα, είναι ευπρόσδεκτοι.

Τα μαθήματα γίνονται 19:00 με 21:00 στη διεύθυνση Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα, 4ος όροφος, γραφείο Βασίλης Παπαδολιάς. Εισηγητής είναι ο ίδιος ο Βασίλης Παπαδολιάς.
----

Για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν στη χρήστη του αστρολογικού προγράμματος Solar Fire θα διεξαχθεί στις 30 Μαίου, ημέρα Παρασκευή στις 19:00 σεμινάριο βασικού χειρισμού του προγράμματος. Εφόσον οι σπουδαστές το επιθυμούν θα υπάρχει ενδεχομένως και δεύτερο δίωρο την αμέσως ερχόμενη Παρασκευή. Η συμμετοχή στο κάθε δίωρο είναι της τάξης των 15 ευρώ.

Τα μαθήματα θα γίνουν 19:00 με 21:00 στη διεύθυνση Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα, 4ος όροφος, γραφείο Βασίλης Παπαδολιάς. Εισηγητής θα είναι ο Βασίλης Παπαδολιάς.
-------

Για κρατήσεις, πληροφορίες για τα σεμινάρια απευθυνθείτε στο 6945.807566 ή στο vpapadolias@gmail.com.

Παρακαλούμε κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες...

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Παρουσίαση NewAgeAstrology Magazine - Τεύχος 8 - Στον Πύρινο Κόσμο

Τη Δευτέρα στις 5 Μαίου στις 18:00 σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του Τεύχους 8 του NewAgeAstrology Magazine . Η παρουσίαση θα γίνει στο Βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος και θα μιλήσουν συντάκτες του περιοδικού για τα περιεχόμενα του νέου μας τεύχους.

Κεντρικό θέμα του Τεύχους 8 "Το αρχέτυπο του ζωδιακού κύκλου" και άρθρα... που μπορείτε να βρείτε στο νέο τεύχος είναι τα εξής:

1. Ο συμβολισμός του Κύκλου από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
2. O αρχετυπικός κόσμος των Ιχθύων (ως γενικότερη θέαση του ζωδιακού μέσα από αυτόν) από την Μαριάννα Μπατζέρη
3. To Σύμπαν ως Δωδεκάεδρο/Δωδεκάθεο από τον Κώστα Γραβάνη
4. Συνέντευξη της Έλενας Μένεγου στην Αγγελική Βλαχιώτη για το ρόλο και τη χρησιμότητα του Αστρολόγου
5. Το αρχέτυπο του ζωδιακού κύκλου και το τετραγράμματο του Θεού από τον Άθαν Ζέρβα
6. Οι δώδεκα Θεοί ως κυβερνήτες του ζωδιακού κύκλου από την Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου
7. Τα δώδεκα κίνητρα κινητοποίησης στην Ψυχολογία και ο ζωδιακός κύκλος από τον Χρήστο Άρχο
8. O ζωδιακός κύκλος και τα ανθοϊάματα Μπαχ από τον Βαγγέλη Πετρίτση
9. O κλήρος της Τύχης στο ζωδιακό κύκλο από την Έλεν Γαρυφάλλου Μαυρομάτη.

KAI

ένα πείραμα προσέγγισης της Αστρολογίας με την Τέχνη "Εσύ, δε γνωρίζεις τον Joseph Beyus?" από τους Πάνο και Βασίλη Παπαδολιά