Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Περιοδικό Ζωδιακός Κύκλος

Πήραμε στα χέρια μας το πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού Ζωδιακός Κύκλος. Αρκετή ύλη και αρκετά πυκνογραμμένη, κάποιες πρωτοτυπίες στο Layout όπως τα πλαίσια - hint στο πλάι των σελίδων, κατά τα λοιπά όμως έχουμε την αίσθηση ότι δεν έχει γίνει αυτό που λέμε μεγάλη τομή. Επικέντρωση στις προβλέψεις, με προσθήκες από τη θεματολογία που γνωρίζουμε συνήθως ότι ασχολείται η Κα Σίμου, με μικρές ενδιαφέρουσες παραλλαγές όπως οι προβλέψεις βάσει του Έρωτα και της Ψυχής, αλλά χωρίς το μεγάλο μπαμ. Διαφήμιση χαλαρή σε μεσαίες σελίδες και γι' αυτό ξεκούραστη και κάπου στο μέσο και άλλη μία προσπάθεια για μαθήματα αστρολογίας.

Δε δείχνει να κομίζει κάτι το συνταρακτικά νέο το περιοδικό, παρόλα αυτά η Κα Σίμου δείχνει να έχει το κοινό της και τους απαραίτητους συνεργάτες για να στηρίξει την προσπάθεια της. Σε προσωπικό επίπεδο της ευχόμαστε καλή επιτυχία. Στην πράξη πιστεύουμε ότι την επιτυχία την κρίνει όπως και όλα το ίδιο το αναγνωστικό κοινό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εκτιμω δεοντως οτι η κυρια σιμου ερευνα και μελετα ΑΛΗΘΙΝΑ....και οταν ο ανθρωπος δεν ειναι παντα βιτρινα ειναι ενας ανθρωπος ξεχωριστος...και η κυρια σιμου ειναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.... με λενε ροδο του πλουτωνα