Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Το ωροσκόπιο της Εθνικής

O φίλος Τηλεβόας συνεχίζει την πρωτότυπη αστρολογική του προσπάθεια...

Αξίζει νομίζω να τον ενισχύσουμε...

Αυτή τη φορά με μία πρωτότυπη προσέγγιση για το ωροσκόπιο της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Αξιοσημείωτο ότι για όλους τους χάρτες που έχει εξετάσει ως σήμερα προηγήθηκε ερευνητική εργασία για τις ημ/νίες...

----


Μέρες ποδοσφαίρου ξανά και η συγκίνηση και η κρυα μπυρα συνοδεύουν ήδη τις πάσες και τα δοκάρια των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής.
Η δική μας εθνική, δυστυχώς, απέπλευσε νωρίς, παρά την φιλότιμη και αξιοπρεπή παρουσία της.

Στις 7/4/1929 πραγματοποιειται ο πρώτος επίσημος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το ματς Ελλάδα-Ιταλία, όπου μεταξύ των θεατών βρίσκεται η Έντα, κόρη του Μπενίτο Μουσολίνι.
Κριαρακι λοιπόν η εθνική, με σελήνη στους Ιχθύες και Αρη στον Καρκίνο. Για την ιστορία, Τα φάγαμε τότε 4-1 απο τους Ιταλούς.
Απο τότε εως το 2004 η εθνική ομαδα πέρασε πολλές δεκαετίες μαζεύοντάς την μπάλα απο τα δίχτυα της, ώσπου τελικά το χρυσό εκείνο καλοκαίρι να καταφέρει να μετατρέψει το μεγαλύτερο μειονεκτημα της, τον Αρη στον Καρκίνο, στην καλύτερη, την πιο εκνευριστική αμυνα για τους αντιπάλους της, η οποία και της χάρισε το πρωτάθλημα Ευρωπης.


----------

Η συνέχεια μαζί με το χάρτη της Εθνικής εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: