Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κρίσιμες Ώρες για το Μιλτιάδη Έβερτ

Κρίσιμες ώρες για το Μιλτιάδη Έβερτ, έναν πολιτικό με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και απήχηση τη δεκαετία του '80 και του '90.

Από τους πολιτικούς της παλιάς φρουράς ο Μιλτιάδης Έβερτ συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής του πορείας με τον αποκαλούμενο Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Με σπουδές στα Οικονομικά και την Πληροφορική ανέλαβε τη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών και διετέλεσε πολλάκις υπουργός κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας. Το 1986 μαζί με τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο και το Σωτήρη Κούβελα αποτέλεσε τον πολιορκητικό Κριό για την «αντεπίθεση» της Νέας Δημοκρατίας που κράτησε ως το 1990 με την κατάληψη της εξουσίας. Πολλοί θα θυμούνται τις μέρες της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας του 9.84 και του FM.100.

Στο γενέθλιο χάρτη του Μιλτιάδη Έβερτ βλέπουμε μία σύνοδο Ήλιου/Ουρανού στον Ταύρο, ενδεικτική της ανατρεπτικής του προσωπικότητας. Αυτή η σύνοδος σε συνδυασμό με την πλειάδα πλανητών στον Κριό σε τετράγωνο με τον Άρη του είναι ίσως ο λόγος πήρε το προσωνύμιο «Μπουλντόζας».

Το 1986 που έγινε δήμαρχος Αθηναίων ο Μιλτιάδης Έβερτ έκανε ίσως την πρώτη από τις δύο μεγάλες επιτυχίες του. Στον προοδευτικό χάρτη του είχε σύνοδο προοδευτικού Ουρανού με τον Ήλιο του (με ακρίβεια λεπτού), αλλά και ο Πλούτωνας από διέλευση ήταν σε τρίγωνο με τον προοδευτικό του Ήλιο και τετράγωνο με τον προοδευτικό του Άρη.

Το 1993 ήταν η δεύτερη και μεγαλύτερη ίσως διάκριση για τον ίδιο, καθώς έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας (ως ήταν τότε και αναμενόμενο). Στο χάρτη των διελεύσεων της εποχής έχει τρίγωνο Ουρανού/Ποσειδώνα προς τη γενέθλια σύνοδο Ήλιου/Ουρανού του.

Περισσότερα όμως και πληρέστερη ανάλυση της βιογραφίας και των αστρολογικών του στοιχείων μπορείτε να δείτε στην αναλυτική δημοσίευση στο astrology.gr

http://www.astrology.gr/Kosmiki/item/1225-Krisimes-Wres-gia-to-Miltiadh-Ebert

Δεν υπάρχουν σχόλια: