Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το χτύπημα στη Λιέγη από πλευράς Ωριαίας Αστρολογίας

Μπορεί η ωριαία να δώσει πληροφορίες για ένα εγκληματικό επεισόδιο; Σαν την επίθεση στη Λιέγη; Εμείς στην τάξη το τολμήσαμε σήμερα. Και ιδού οι παρατηρήσεις μας.


1. Μια που μιλάμε για χώρα εξωτερικού, παίρνουμε σαν 1ο οίκο τον 9ο. Σε σχέση με μας. Κυβερνήτης του χάρτη ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με τη Σελήνη δηλώνοντας το δυσάρεστο γεγονός.

2. Με δεδομένο ότι μιλάμε για κοσμικό γεγονός ψάχνουμε πάντα σχέσεις με εκλείψεις και βλέπουμε ότι για τη Λιέγη η τελευταία έκλειψη Σελήνης είχε ωροσκόπο στις 3 μοίρες των Διδύμων, απέναντι από τον Ερμή του χάρτη.

3. Ο Ερμής κυβερνήτης του 8ου παράγωγου του 9ου δείχνει το έγκλημα ως πράξη και είναι στον 10ο του 9ου δηλώνοντας τη δημοσιότητα του γεγονότος. Καθότι είναι στάσιμος η δημοσιότητα θα παραμείνει για αρκετές ημέρες, αλλά ίσως να μη μαθευτούν και άμεσα πληροφορίες.

4. Τους δράστες επιλέγουμε να τους σηματοδοτήσουμε με τον Άρη, που όντας στην Παρθένο, δηλώνει τον σχεδιασμό, αλλά και την πολλαπλότητα τους (τριπλό ζώδιο). Ο Άρης κυβερνάει επίσης τον 3ο του 9ου που υποδηλώνει ότι η επίθεση έγινε σε μέρος μετακίνησης κόσμου (στάση λεωφορείου).

5. Ενδείξεις του θανάτου του κόσμου βλέπουμε επίσης στην παρουσία του Πλούτωνα στην ακμή του 8ου παράγωγου του 4ου παράγωγου του 9ου (θάνατος στον λαό της χώρας).

6. Το γεγονός ότι ο Άρης "βλέπει" τον Ερμή δείχνει πρόθεση να προκληθεί γεγονός που θα δώσει δημοσιότητα.

7. Επιπλέον ένδειξη "κοσμικού" γεγονότος οι όψεις τετραγώνου του Άρη με τους Δεσμούς.

8. Ο Ερμής κυβερνάει επίσης τον 12ο του 4ου του 9ου, δηλαδή τους τραυματίες, με τους οποίους θα ασχολούμαστε.

9. Έκδηλη είναι γενικά η παρουσία του ερμητικού στοιχείου, καθώς και Ερμή έχουμε στον 10ο του 9ου και ο Άρης είναι σε ζώδιο Ερμή και κυβερνάει τον 3ο του 9ου.

10. Στον 9ο οίκο της χώρας επίσης έχουμε Χείρωνα και Ποσειδώνα που δεν τους λογίζουμε σημειοδότες αλλά δείχνουν πόνο και δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: