Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κύκλος Μαθημάτων Ταρώ για Αρχάριους.

Κύκλος Μαθημάτων Ταρώ για Αρχάριους.

Τα Ταρώ δεν είναι απλά ένας τρόπος ''μαντικής''. Είναι περισσότερα από αυτό και η χρήση τους εξαρτάται από τα χέρια που πέφτουν..

Υπάρχει κάτι στα Ταρώ που δίνει φωνή στη διαίσθηση και μιλάει κατευθεί...αν στο μυαλό μας. Είναι ένα σύνολο από πτυχές και διακλαδώσεις που όλες μαζί συνθέτουν την ίδια τη ζωή μας.
Η μαγεία αυτή της αόρατης ζωής συνδυάζεται με την πρακτική εφαρμογή στην ορατή ζωή δημιουργώντας αποτελέσματα σε παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Τα Ταρώ είναι μια γέφυρα που ενώνει το αόρατο με το ορατό, το υποσυνείδητο με το συνειδητό.

Ελάτε μαζί μας σε μια σειρά μαθημάτων κατά τη διάρκεια των οποίων, πέρα από τη γνώση και την πληροφορία για κάθε κάρτα της μεγάλης και της μικρής αρκάνας ξεχωριστά, σας δίνουμε τη φιλοσοφία και την πρακτική του συστήματός μας αλλά και λίγο από την ψυχή μας για να ενεργοποιήσετε τη δική σας σχέση με το ''Βιβλίο της Ζωής''.

Θέματα που θα επεξεργαστούμε στον πρώτο κύκλο μαθημάτων:
•Σύντομη αναφορά σε πρόσωπα στην ιστορία της Ταρώ.
•Η δομή του Ταρώ και η σημασία των Αριθμών.
•Οι κάρτες της μεγάλης αρκάνας.
•Τρόποι ανοιγμάτων και ερμηνεία.
•Πρακτική εξάσκηση.

Το εισαγωγικό μάθημα θα γίνει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Ο πρώτος κύκλος θα διαρκέσει δύο μήνες (8 μαθήματα), τα μαθήματα θα είναι δίωρα και θα γίνονται κάθε Τρίτη στον Χώρο Σεμιναρίων στην οδό Λέκκα 3-5, στο Σύνταγμα.

(υπεύθυνος χώρου Βασίλης Παπαδολιάς)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι'αυτό αν πραγματικά σας ενδιαφέρει, κάντε τις κρατήσεις σας στο vpapadolias@gmail.com η στο τηλέφωνο 6945807566 begin_of_the_skype_highlighting 6945807566 ΔΩΡΕΑΝ  end_of_the_skype_highlighting

Το κόστος του κάθε μήνα συμμετοχής (4 μαθήματα) είναι 50 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: