Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Νέα Σελήνη στον Κριό - Ευκαιρίες για αποδράσεις και ανανέωση στο πεσμένο ηθικό μας

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα Νέα Σελήνη σε μεγάλο τρίγωνο με τον Ωροσκόπο και τον Κρόνο, μας δίνει την αίσθηση της τύχης για τους τολμηρούς, ειδικά όσους βρίσκονται στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς. Σε σύνοδο με τον Ουρανό στον 9ο οίκο και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 6ο για τις συντεταγμένες της Ελλάδας, η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει κάποιες νέες εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης, ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μία νομική αναθεώρηση σε ακαδημαϊκά θέματα αλλά και απεργίες και ζητήματα που έχουν σχέση με την καθημερινή εργασία.

Σε θετικές όψεις με την αντίθεση Ήλιου Κρόνου του χάρτη του 1830 της χώρας και τρίγωνο με τον Άρη της, η Νέα Σελήνη κάνει επίσης σύνοδο με την σύνοδο Δία Κρόνου του χάρτη του 1822 και τετράγωνο με τον Ήλιο της. Αναδεικνύει από όλα αυτά τα στοιχεία την ανάγκη εξωστρέφειας της χώρας σε αντίθεση ίσως με τις ενδογενείς τάσεις εσωστρέφειας που μας διακατέχει. Γενικά μιλώντας πάντως οδηγεί σε επιτυχίες εξωτερικής πολιτικής σε αυτό το άμεσο διάστημα, επιτυχίες όμως που στο εσωτερικό μέτωπο πάντα οδηγούν σε μεμψιμοιρίες και αντιδράσεις.

Παράλληλα προς τα παραπάνω παραμένει στο χάρτη το τετράγωνο Δία Κρόνου Ποσειδώνα σε στενή σχέση στους οίκους των οικονομικών που οδηγεί σε αστοχίες σε οικονομικές διαπραγματεύσεις, μπρος πίσω, αδυναμίες και υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Όσο θα διαρκεί αυτό το ΤΑΥ τετράγωνο δεν πρεπει να περιμένουμε σοβαρές εξελίξεις στα θέματα του χρέους ή των άλλων εκρεμοτήτων της χώρας.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι στις διελεύσεις των πλανητών πλέον έχουμε και μία όψη κόντρα αντισκιάς του Ποσειδώνα με τον Ουρανό. Η όψη αυτή δεν είναι και η καλύτερη γιατί σημαίνει ότι καθένας από τους δύο προσπαθεί να υποσκάψει τον άλλο. Θα δούμε λοιπόν έναν ιδεολογικό εμφύλιο ενόψει μεταξύ των πλανητών που είναι κατεξοχήν ιδεολόγοι και που από τη μία πλευρά θα είναι όσοι πιστεύουν στην ορμητική αλλαγή της κοινωνίας και από την άλλη όσοι επιθυμούν σταδιακές αλλαγές, χωρίς να θίγονται οι άνθρωποι.

Σε απλά καθημερινά θέματα πάντως, η Νέα Σελήνη είναι καλή για να σχεδιάσετε ένα πασχαλινό ταξίδι, να ξεκινήσετε σπουδές ή σεμινάρια ή να κάνετε εκδρομές με αθλητισμό. Επίσης για αισθηματικές γνωριμίες που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή το φοιτητικό περιβάλλον είναι μία Νέα Σελήνη με ενδιαφέρουσες ανοιξιάτικες υποσχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: