Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Νέα Σελήνη στον Ταύρο - Δυσκολίες και εμπόδια στην έξοδο της χώρας μας πάλι στο φως

Νέα Σελήνη στον Ταύρο από σήμερα το βράδυ κι ένας νέος αστρολογικός μήνας αρκετά ενδιαφέρων οικονομικά λόγω του μεγάλου τριγώνου των πλανητών στο στοιχείο της Γης, που όπως θα δούμε θα διατηρηθεί εν μέρει και στην Πανσέληνο.

Ο χάρτης μας δείχνει μία τάση για νέα projects καλλιτεχνική ή επιχειρηματικά (5ος οίκος) αλλά ίσως και για την απαρχή της σκέψης για ένα απόγονο (για όσους είναι σε αυτή τη φάση της ζωής τους).

Αν εξαιρέσουμε τη χιαστί όψη με τον Κρόνο, η Νέα Σελήνη αποφεύγει τις πολύ δυσάρεστες όψεις και κυρίως δεν εμπλέκεται καθόλου στο ΤΑΥ τετράγωνο των μεταβλητών ζωδίων. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι θετική σε κάποιο βαθμό για όσους θέλουν να κερδίσουν από θέματα 5ου οίκου που μπορεί να σχετίζονται με το ζώδιο του Ταύρου (διακοπές, διασκέδαση, φαγητό, εικόνα, διαφήμιση, καλλιτεχνικά προϊόντα, κλπ).

Ο ωροσκόπος από την άλλη είναι πιο ταλαιπωρημένος, καθώς έχει επάνω του τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σε αδύναμη ζωδιακά θέση, στην Παρθένο. Παράλληλα συμμετέχει στο ΤΑΥ τετράγωνο Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα και υφίσταται μεγάλες πιέσεις να περιορίσει τη διάθεση του για διακοπές, περιπέτεια, γνώση και εμπειρίες. Συνεπώς για την Ελλάδα η Νέα Σελήνη προσπαθεί να ασκήσει πίεση σε μία προσπάθεια της χώρας να ξανανοιχτεί μετά από καιρό εξωστρεφώς στον κόσμο.

Σε σχέση με το χάρτη του 1830 η Πανσέληνος που θα ακολουθήσει στις 21 Μαΐου θα κρίνει πολλά πράγματα για τη διεθνή θέση της χώρας, ενώ προσωρινά συνεχίζουν οι εχθροπραξίες με τον Άρη και τον Κρόνο στον 7ο οίκο του χάρτη.

Σε σχέση με το χάρτη του 1822 αντίθετα η Νέα Σελήνη κάνει θετικές όψεις με τον Ήλιο του χάρτη απαλύνοντας σε κάποιο βαθμό το τετράγωνο που σχηματίζεται σιγά σιγά από τον Ουρανό προς τον Ήλιο της χώρας. Τα πρώτα αποτελέσματα του τετραγώνου του Ουρανού τα είδαμε πέρσι το καλοκαίρι που ακόμα το τετράγωνο δεν ήταν ακριβείας. Για φέτος το τετράγωνο θα γίνει ακριβείας για πρώτη φορά μες το Μάιο δείχνοντας πιθανόν νέες ανωμαλίες και αναστατώσεις στη διακυβέρνηση και την ηγεσία της χώρας.

Τέλος σε σχέση με το χάρτη του 1974 (24/7) τα σπουδαία θα έρθουν και πάλι στην Πανσέληνο, όπου η ηγεσία της χώρας θα προσπαθήσει να κάνει ένα άλμα μπροστά στην επιβίωση της χώρας και μέσω αυτής και της δικής της.

Οι μοίρες του χάρτη που έχουν κάποιο ενδιαφέρον:

16η μοίρα Ταύρου: Κολυμπώντας αντίθετα στο ρεύμα
13η μοίρα Τοξότη (Ωροσκόπος): Τρέχοντας σε πανικό, αφού κανείς έριξε τα βέλη του ασυλλόγιστα.
1η μοίρα Ζυγού (Μεσουράνημα:): Χωρίς πολύ φιγούρα κάνει κανείς αθόρυβα έργο

Δεν υπάρχουν σχόλια: