Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Άστρο-ανάλυση - Αναπάντεχη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον εν ενεργεία θρύλο του Παγκόσμιου Τέννις Ρότζερ Φέντερερ

Αναπάντεχη η νίκη του Έλληνα αθλητή στο αυστραλιανό Open. Ποιες ήταν όμως οι αστρολογικές επιδράσεις που οδήγησαν στην επιτυχία του;

Κοιτάζοντας το γενέθλιο χάρτη μπορεί κανείς να υποψιαστεί ότι θα ερχότανε η στιγμή για μια μεγάλη επίτευξη!
Στο Γενέθλιο Χάρτη του Τσιτσιπά παρατηρούμε το σχηματισμό ενός μεγάλου και ευνοϊκού Χαρταετού,ο οποίος φαίνεται ότι ενεργοποιήθηκε αρκετά έντονα από τις πλανητικές διελεύσεις τη συγκεκριμένη μέρα.

-Στο γενέθλιο σχηματισμό του μεγάλου τριγώνου συμμετέχουν οι πλανήτες Δίας και Άρης. Η συγκεκριμένη όψη αναφέρεται από τους Αστρολόγους ως «το σημάδι του νικητή». Την εμπλοκή αυτών των δύο πλανητών τη συναντάμε σε πολλά ωροσκόπια πρωταθλητών.

-Στο γενέθλιο σχηματισμό του μεγάλου τριγώνου συμμετέχουν επίσης  ο Δίας με την Αφροδίτη που βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή. Βλέπουμε έναν πολύ ισχυρό Δία στους Ιχθείς που βρίσκεται στην παραδοσιακή κυριαρχία του και στη μοίρα της απόλυτης έξαρσης της Αφροδίτης και την Αφροδίτη που βρίσκεται στον καρκίνο στην απόλυτη έξαρση του Δία.

-Στο γενέθλιο Χαρταετό συμμετέχουν και οι πλανήτες Δίας Πλούτωνας. Ο άξονας της φήμης,της αναγνωρισιμότητας της μεγάλης επιτυχίας και του πλούτου. Το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι 578.000 ευρώ.

-Στο γενέθλιο Χαρταετό συμμετέχουν επίσης και οι πλανήτες Δίας Ποσειδώνας που βοήθησαν στην υλοποίηση του οράματος και στην μεγάλη οικονομική απολαβή.

Τι διελεύσεις είχε όμως ο Γενέθλιος Χάρτης του Αθλητή εκείνη τη μέρα;


-Ουρανός τετράγωνο με τη γενέθλια σύνοδο Αφροδίτη Άρη (Ξαφνικό αναπάντεχο γεγονός που δημιούργησε την αίσθηση του σοκ και που προϋπέθετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας για να επιτευχθεί.)

-Δεσμοί πάνω από τη γενέθλια σύνοδο Αφροδίτη Άρη 
-Δεσμοί πάνω από το γενέθλιο Μεσοδιάστημα Αφροδίτης /Άρη (Προσέδωσε την αίσθηση του μοιραίου και συνετέλεσε στο να πάρει τόσο μεγάλη έκταση το γεγονός)

-Χείρωνας πάνω στο γενέθλιο Δία (ενεργοποίησε το μεγάλο τρίγωνο του Χαρταετού Δία Αφροδίτη -Άρη Πλούτωνα,ενώ ο Πλούτωνας ήταν  ήδη ενεργοποιημένος από το Χορηγό του το Δία που είχε περάσει από πάνω λίγες εβδομάδες πριν και προετοίμαζε για το μεγάλο γεγονός και με σπουδαίες νίκες που είχαν προηγηθεί).

-Ήλιος πάνω στο γενέθλιο Ποσειδώνα (που βρίσκεται στην κορυφή της αντίθεσης του Χαρταετού)
-Σελήνη πλησίαζε σε σύνοδο προς γενέθλιο Άρη-  Αφροδίτη (Δείκτες της συγκεκριμένης μέρας)

-Άρης ισχυρός στον Κριό σε τρίγωνο  με Δία ισχυρό στον τοξότη που βρισκόταν σε σύνοδο με τη διελαύνουσα Αφροδίτη στον τοξότη κοντά στη μαχητική γενέθλια Σελήνη στον Κριό.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η πολύ σημαντική συγκυρία της Σεληνιακής Έκλειψης που τόνισε το μοιραίο χαρακτήρα του γεγονότος και επιβεβαίωσε την τεράστια έκταση που πήρε.

Η Έκλειψη πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα από τη νίκη,στη 0,51 μοίρα του άξονα Λέοντα Υδροχόου ακριβώς πάνω στο γενέθλιο Ποσειδώνα στην κορυφή της αντίθεσης του θετικού Χαρταετού και στο μικρό-μεγάλο τρίγωνο με Δία και Πλούτωνα. (Εκτός από τη φήμη και τα χρήματα ,σύμφωνα με τις δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς τη νίκη του τη βίωσε σαν ένα θαύμα,σαν παραμύθι.Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, όπως ο ίδιος είπε, αφού αυτός ήταν ο στόχος που είχε από παιδί).

Δεν υπάρχουν σχόλια: