Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Περί εκλογών ανάρτησις...

Ήρθαν και οι από καιρό προαναγγελθείσες εκλογές... Ο Κος Καραμανλής επέλεξε τελικά τη ρήξη στο τελευταίο πέρασμα του Κρόνου από το χάρτη του. Δεν άντεξε το Σεπτέμβρη. Για όσους γνωστούς είχαμε επαφή αυτό τον καιρό η άποψη μου ήταν ότι ο Καραμανλής κάνει εκλογές συνήθως Μάρτη ή Σεπτέμβρη γιατί εκεί του βγαίνει ο άξονας του χάρτη του σε Παρθένο / Ιχθύς. Κι αν έμενε όμως το τετράγωνο Κρόνου / Πλούτωνα τον Οκτώβρη δε θα τον άφηνε εκεί. Θα τον έριχνε όπως έριξε κι ο Συμπιλίδης την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τη μέρα ακριβώς που ο Μητσοτάκης πήγαινε στο υπουργικό συμβούλιο να κυρύξει εκλογές τον ειδοποίησαν ότι τον πρόλαβε ο Σαμαράς στη γωνία.

Η μέσα των εκλογών έχει πολύ ψωμί στην ανάλυση. Ήδη ξεκίνησαν οι αναλύσεις στα διάφορα fora. O χάρτης που ανεβάζω είναι από το ελληνικό forum του astrodienst καθώς και ο χάρτης των διελεύσεων της ημέρας από το χάρτη της Ελλάδας.



Βεβαίως ας μη βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα πριν οριστικοποιηθεί ότι θα είναι η 4/10 η μέρα των εκλογών. Αλλά αν είναι, οι όψεις κι οι διελεύσεις στο γενέθλιο της Ελλάδας βγάζουν πολύ ζουμί. Παραμονή Πανσελήνου με Σελήνη στον Κριό προβλέπει μάλλον τον κόσμο στους δρόμους. Αντίθεση Ερμή / Ουρανού υποννοεί μάλλον αναπάντεχα νέα στις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων.



Ενώ στις διελεύσεις εντύπωση μου κάνει η Σελήνη από διέλευση πάνω στον Πλούτωνα της Ελλάδας μετά από μία προεκλογική περίοδο με αντίθεση Κρόνου / Ουρανού εμένα προσωπικά δε θα μου άρεσε καθόλου.

Ας δούμε τώρα και τους πολιτκούς μας...

Πρώτος ο χάρτης του Κώστα Καραμανλή. Από το πρόγραμμα Astrowin με στοιχεία γέννησης από το cosmobiology.blogspot.com



Δεύτερος ο χάρτης του Γιώργου Παπανδρέου... τον δανειστήκαμε κι αυτόν από το blog του αγαπητού φίλου Ηρακλή Βουλαλά...



Πολύ ενδιαφέρον θα είχα να ακούσω απόψεις... Ίσως μας λέει κάτι το τετράγωνο Κρόνου Πλούτωνα στο χάρτη του Καραμανλή. Ίσως η επικείμενη διέλευση του Κρόνου από τον Ωροσκόπο του Παπανδρέου. Ίσως η μακρόχρονη παραμονή του Άρη στο Λέοντα το χειμώνα να επηρεάσει και τους δύο. Πάντως το σίγουρο είναι ότι πάμε σε δύσκολη περίοδο και χρειαζόμαστε πολλές αντοχές...

1 σχόλιο:

Heracles V. είπε...

Βασίλη γειά σου και ευχαριστω για την αναφορά σου στο cosmo-biology.

Επειδή τα πράγματα με τους χάρτες είναι ( ως συνήθως) αρκετα μπερδεμένα και ασαφή ανέρτησα ενα ποστακι χθές με ότι πληροφορίες έχω σχετικά με την προέλευση και την εγκυρότητα των γενέθλιων ωροσκοπίων που δημοσιευσες ( και όχι μόνο). Οι αναγνώστες σου μπορόύν να το βρουν στον ακόλουθο σύνδεσμο :

http://cosmo-biology.blogspot.com/2009/09/4-2009.html

Γνώμη μου είναι ότι ειδικά για αυτες τις εκλογές τα κριτήρια μας θα πρέπει να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες περιστάσεις της περιόδου που δυανύουμε, αφου το "οποιος χάσει, χάθηκε" που ισχύει συνήθως, μπορεί πλέον να ισοψηφισθεί και με το "οποιος κερδίσει, χάθηκε" !

Περισσότερα το επόμενο Σαββατοκύριακο.