Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

O Δίας σε ορθή πορεία - Ρεαλιστική Επανατοποθέτηση Στόχων με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας


Ελπίδες για κάτι πιο θετικό θα θέλαμε να περιμένουμε από την ορθή πορεία στην οποία εισέρχεται ο Δίας στις 8 Απριλίου λίγες μέρες μετά την 2η Έκλειψη της Άνοιξης.
 
Ευρισκόμενος στον 10ο οίκο σε μεγάλο τρίγωνο από τη μία με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή-Ουρανού και από την άλλη με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου, παραπέμπει σε πρωτοβουλίες και σχέδια που θα διαφοροποιήσουν την εργασιακή δομή στη χώρα, θα ενισχύσουν την εμφάνιση μεθόδων παραγωγής και θα επιτρέψουν κάποιου είδους παραγωγική καινοτομία, χρησιμοποιώντας όμως περιορισμένους πόρους, ελλιπή χρηματοδότηση και πολύ δειλές ταμειακές ροές.
 
Ο παράγοντας Ήλιος είναι κάπως αντιφατικός στο χάρτη κι αυτό γιατί από τη μια είναι στο ζώδιο της έξαρσης του (Κριός), από την άλλη όμως ο Ωροσκόπος είναι στην απόλυτη πτώση του Ήλιου και σε αντίθεση με αυτόν. Έτσι δείχνει να υπάρχει μία αντίθεση δυνάμεων μεταξύ Ωροσκόπου και Ήλιου, που υποδηλώνεται άλλωστε και από την αντίθεση που έχουν στο χάρτη. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, αν συνυπολογίσουμε Πλούτωνα και Μεσουράνημα στην εξίσωση, οπότε έχουμε 2 ΤΑΥ τετράγωνα στο χάρτη με αντίστοιχες προσπάθειες επιβολής ισορροπίας.
 
Με 7 πλανήτες στο στοιχείο της Φωτιάς πάντως δεν έχουμε ένα χάρτη υποτονικό όπως και να' χει. Τουναντίον. Ωστόσο, πρόκειται για μία κατάσταση που εμπεριέχει κινδύνους, καθώς υπάρχουν δύσκολες όψεις τόσο για το λαό (η Σελήνη συμμετέχει στο δύσκολο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα) όσο και για τα οικονομικά (η Αφροδίτη είναι μεν στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά πλησιάζει τον Algol, εισέρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο και βρίσκεται στον 8ο οίκο).
 
Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει μία αντίθεση, ανάμεσα σε λιγοστούς ίδιους παραγωγικούς πόρους σε αντίθεση με την εύπορη δυνατότητας τρίτων για χρηματοδότηση (η Ε.Ε. ας θυμόμαστε ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου), που όμως δίνεται με πολύ φειδώ και κάποια στιγμή μπορεί να τερματιστεί απότομα και από ατύχημα (Algol).
 
Έτσι σα συμπέρασμα, ο χάρτης σηματοδοτεί αρκετά θετικά σημεία από πλευράς πρωτοβουλιών της εκτελεστικής εξουσίας, πλην όμως δείχνει αρκετά εμπόδια που θα αντιμετωπίσει η προσπάθεια στην διαδικασία εφαρμογής και το συνεχή φόβο από ένα πιθανό ατύχημα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: