Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Ακτίνες, Πλανήτες, Χρώματα και Ενεργειακά Κέντρα

Ακτίνες, Πλανήτες, Χρώματα και Ενεργειακά Κέντρα

Για όσους ασχολούνται με τα ενεργειακά κέντρα και τους χρωματισμούς της αύρας αξίζει να πούμε ότι η αντιστοίχιση των ακτίνων με πλανήτες, χρώματα και ενεργειακά κέντρα στην Εσωτερική Αστρολογία διαφέρει από άλλα συστήματα που μπορεί να έχετε διαβάσει.

...
Αναλυτικότερα:

Η 1η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο της Κεφαλής, επηρεάζεται από τον Ήφαιστο (ιερός) και τον Πλούτωνα (μη ιερός) και έχει χρώμα Κόκκινο της Φωτιάς.

Η 2η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο της Καρδιάς, επηρεάζεται από το Δία (ιερός) και τον Ήλιο (μη ιερός) και έχει χρώμα Βαθύ Μπλε (της νύχτας)

Η 3η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο του Λαιμού, επηρεάζεται από τη Γη (μη ιερή) και τον Κρόνο (Ιερός) και έχει χρώμα Πράσινο της Φύσης.

Η 4η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο της Βάσης, επηρεάζεται από τον Ερμή (ιερός) και τη Σελήνη (μη ιερή) και έχει χρώμα Κίτρινο.

Η 5η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο ανάμεσα στα Φρύδια, επηρεάζεται από την Αφροδίτη (ιερός) και έχει χρώμα Πορτοκαλί.

H 6η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Ηλιακό Πλέγμα, επηρεάζεται από τον Άρη και τον Ποσειδώνα και έχει σαν χρώματα το Μπλε του ουρανού, το Ροζ και το Κόκκινο που πλησιάζει στο Ροζ (φούξια).

Η 7η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Ιερό Κέντρο, επηρεάζεται από τον Ουρανό και έχει σαν χρώμα το Βιολετί.

Οι αντιστοιχίες αυτές διαφέρουν αρκετά από άλλα συστήματα (Βεδδικό, Καμπάλα), κλπ, οπότε ο σπουδαστής καλό είναι να μην ξενίζεται, αν δει μεγάλες διαφορές. Θα πρέπει να σκεφτεί και να διαλογιστεί πάνω τους και να δει αν μπορεί να βρει σημεία συνάφειας ή κατηγοριοποίησης (πότε ισχύει το ένα και πότε το άλλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: