Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ακτίνες, Πλανήτες, Χρώματα και Ενεργειακά Κέντρα

Ακτίνες, Πλανήτες, Χρώματα και Ενεργειακά Κέντρα

Για όσους ασχολούνται με τα ενεργειακά κέντρα και τους χρωματισμούς της αύρας αξίζει να πούμε ότι η αντιστοίχιση των ακτίνων με πλανήτες, χρώματα και ενεργειακά κέντρα στην Εσωτερική Αστρολογία διαφέρει από άλλα συστήματα που μπορεί να έχετε διαβάσει.

...
Αναλυτικότερα:

Η 1η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο της Κεφαλής, επηρεάζεται από τον Ήφαιστο (ιερός) και τον Πλούτωνα (μη ιερός) και έχει χρώμα Κόκκινο της Φωτιάς.

Η 2η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο της Καρδιάς, επηρεάζεται από το Δία (ιερός) και τον Ήλιο (μη ιερός) και έχει χρώμα Βαθύ Μπλε (της νύχτας)

Η 3η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο του Λαιμού, επηρεάζεται από τη Γη (μη ιερή) και τον Κρόνο (Ιερός) και έχει χρώμα Πράσινο της Φύσης.

Η 4η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο της Βάσης, επηρεάζεται από τον Ερμή (ιερός) και τη Σελήνη (μη ιερή) και έχει χρώμα Κίτρινο.

Η 5η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Κέντρο ανάμεσα στα Φρύδια, επηρεάζεται από την Αφροδίτη (ιερός) και έχει χρώμα Πορτοκαλί.

H 6η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Ηλιακό Πλέγμα, επηρεάζεται από τον Άρη και τον Ποσειδώνα και έχει σαν χρώματα το Μπλε του ουρανού, το Ροζ και το Κόκκινο που πλησιάζει στο Ροζ (φούξια).

Η 7η ακτίνα αντιστοιχίζεται στο Ιερό Κέντρο, επηρεάζεται από τον Ουρανό και έχει σαν χρώμα το Βιολετί.

Οι αντιστοιχίες αυτές διαφέρουν αρκετά από άλλα συστήματα (Βεδδικό, Καμπάλα), κλπ, οπότε ο σπουδαστής καλό είναι να μην ξενίζεται, αν δει μεγάλες διαφορές. Θα πρέπει να σκεφτεί και να διαλογιστεί πάνω τους και να δει αν μπορεί να βρει σημεία συνάφειας ή κατηγοριοποίησης (πότε ισχύει το ένα και πότε το άλλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: