Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τα μυστικά του Γιώργου Καρατζαφέρη

Από τους πολιτικούς που δεν έχουν πολυαναλυθεί αστρολογικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα πηγή δύναμης και εξουσίας. Παραθέτουμε γι' αυτό το λόγο απόσπασμα της ανάλυσης μας που έγινε για λογαριασμό του

Διαρκώς στο προσκήνιο θα λέγαμε ότι μένει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ, κύριος Γιώργος Καρατζαφέρης. Αυτή τη φορά «στιγματίστηκε» ως ο πλουσιότερες αρχηγός κόμματος της Βουλής για το έτος 2008, βάσει των στοιχείων του πόθεν έσχες. Δεν είναι όμως τόσο η οικονομική ευμάρεια του κυρίου Καρατζαφέρη που τον έχει κάνει γνωστό, όσο η ικανότητα του για επικοινωνιακούς ελιγμούς και τακτικές κινήσεις.



Αν και δεν είμαστε σίγουροι για την ώρα γέννησης του γνωστού πολιτικού και αναγκαστικά περιοριζόμαστε στον ηλιακό του χάρτη υπάρχουν γνωρίσματα του χαρακτήρα του που φαίνονται καθαρά από τις γενέθλιες θέσεις του. Η Σελήνη στους Διδύμους στο γενέθλιο χάρτη του σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του επιτρέπει να κάνει επικοινωνιακούς ελιγμούς για να είναι αρεστός στον κόσμο. Ταιριάζει άλλωστε και με τη Σελήνη του χάρτη της Ελλάδας, επιτρέποντας του να λέει στον κόσμο αυτό που θέλέι να ακούσει).

Σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό του δείχνει ξεκάθαρα ότι ο δρόμος των ευκαιριών στη ζωή του θα έρθει μέσα από την επικοινωνία και δεν είναι τυχαίο που στη ζωή του προόοδευσε από επαγγέλματα των Διδύμων (δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός στο ραδιόφωνο, κλπ).

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε γι' αυτόν;

Δείτε εδώ εδώ τη σχετική ανάλυση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: