Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Δούκισσα - Η αποχώρηση μίας μεγάλης κυρίας

Ξαφνική είδηση μας φάνηκε η αποχώρηση μίας μεγάλης κυρίας του λαϊκού τραγουδιού. Δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε τη μελέτη του χάρτη της, ειδικά μετά την πληροφόρηση για τη δοκιμασία της υγείας της τα τελευταία δεκαοκτώ έτη. Με προσοχή λοιπόν προσπαθήσαμε να κάνουμε την ακόλουθη ανάλυση για το astrology.gr

---------------

"Η Δούκισσα (Φωταρά) υπήρξε μία από τις σημαντικότερες μορφές του ελληνικού τραγουδιού τις τελευταίες δεκαετίες. Αγαπητή στο κοινό της και πάντα χαμογελαστή, ανέβαζε πάντα το κέφι κι ήταν πάντα η ψυχή της βραδινής διασκέδασης. Τα τελευταία δεκαοκτώ πάλευε με την επάρατη νόσο, δίνοντας ένα προσωπικό αγώνα μακριά από τα φώτα της καθημερινότητας. Ο αγώνας της όμως, αν και καλός είχε την κατάληξη που δυστυχώς περιμένουμε όλοι σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι πηγές που αναφέρονται σε κείνη συμφωνούν ότι γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1941. Υδροχόος στο ζώδιο, με Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και τετράγωνο Ήλιου/ Ουρανού ήταν πάντα ανεξάρτητη και αξιοπρεπής (αν και η αντίθεση Αφροδίτης / Πλούτωνα μας λέει ότι δεν έλειψαν και τα πάθη στη ζωή της), ενώ η προσωπική της ζωή σημαδεύτηκε από δύο γάμους και δύο παιδιά.



Με ακριβή σύνοδο Δία/ Κρόνου στον Ταύρο η Δούκισσα είχε εξαρχής προοπτικές για διάκριση και οικονομική ευμάρεια στον καλλιτεχνικό χώρο, πάντα με τα αργά και σταθερά βήματα του Ταύρου. Η σύνοδος αυτή εξισορροπούσε την Ουράνια προσωπικότητα της και της επέτρεπε να χτίζει, ενώ ο Άρης στον Τοξότη έδινε τις απαραίτητες αφορμές ανανέωσης και της επέτρεπε να κινηθεί στον «δύσκολο» χώρο της νύχτας.

Tι την οδήγησε όμως στην επάρατη νόσο; Και πότε; Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία προσεκτική προσέγγιση. Δείτε λοιπόν εδώ τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: