Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Βασίλης Κικίλιας - Θα κάνει την έκπληξη στις εκλογές;

Οι πολιτικές εξελίξεις και τα νέα πρόσωπα από αστρολογική θέαση. Ο Βασίλης Κικίλιας φιλοδοξεί να γίνει ο νέος Αλέξης Τσίπρας... Θα μπορέσει; Τι μας λέει η αστρολογική ανάλυση; Ακολουθεί απόσπασμα από τη δημοσίευση μας στο Astrology.gr...

"Πρόσωπο έκπληξη φιλοδοξεί να γίνει ο Βασίλης Κικίλιας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, ανάλογο ίσως του Αλέξη Τσίπρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006. Αν και οι περισσότεροι τον ξέρουμε ως μπασκετμπωλίστα, ο Βασίλης προέρχεται από ιατρική οικογένεια, έχει σπουδάσει κι ο ίδιος γιατρός και δεν έχει ασχοληθεί μόνο με το μπάσκετ. Με βάση τα στοιχεία που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του αλλά και άλλες πηγές του διαδικτύου έχει γεννηθεί στις 15 Μαίου 1974."



Με Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη στην κορυφή ΤΑΥ τετραγώνου με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα είναι γεγονός ότι δείχνει καλύτερος στο να αφουγκράζεται και να εμπνέει τον κόσμο, παρά να ασχολείται με πρακτικές λεπτομέρειες διαχείρισης. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με Ουρανό και Κρόνο όμως μας δείχνει παράλληλα ότι ξέρει να απομακρύνεται συναισθηματικά κιόλας όταν πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις."

Πώς θα του πάει όμως η φετινή χρονιά; Θα τα καταφέρει στις εκλογές;

Δείτε εδώ τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: