Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Οι πτώσεις και οι εξάρσεις για τον ψυλλιασμένο παρατηρητή

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλά για τις εξάρσεις. Ομοίως και για τις πτώσεις. Άλλος λέει ότι ισχύουν, άλλος λέει ότι δεν ισχύουν και σε κάθε περίπτωση άκρη δε βρίσκεις, αν δε διαλέξεις πλευρά στο σύγχρονο πόλεμο των αστρολόγων.
Τελικά όμως τι ισχύει; Είναι καταδικασμένοι όσοι έχουν τους πλανήτες τους σε πτώση και ευτυχισμένοι αυτοί που τους έχουν σε έξαρση; Ή άνθρακες ο θησαυρός;

Στο άρθρο αυτό εμείς δε θα μπούμε στο τριπάκι αυτής της ερώτησης, αλλά θα κάνουμε μία μεγαλοπρεπή ντρίπλα. Κάθε πλανήτης θα πούμε που βρίσκεται σε ένα ζώδιο κοιτάει σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία προς το χορηγό του. Δηλαδή, τι κάνει; Είναι σαν τον ηθοποιό που τον βάζεις να παίξει ένα ρόλο και λέει "ποιος ηθοποιός έπαιξε καλύτερα τον Άμλετ; Ο Λώρενς Ολιβιέ; Ε, λοιπόν σε αυτόν πρέπει να μοιάσω". Τώρα, αν ο ηθοποιός από φυσικού του όμως μοιάζει του Φούντα, όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ένα πρόβλημα. Θα καταφέρει να μεταμορφωθεί σε Λώρενς Ολιβιέ; Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Από τον ίδιο εξαρτάται. Όμως σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσει να του μοιάσει. Και σ' αυτόν τον πλανήτη που είναι χορηγός του, αλλά και στον πλανήτη που τυχόν έχει έξαρση στο ζώδιο που εκείνος βρίσκεται.
Έτσι, αν η Αφροδίτη μας είναι στον Κριό, ποια είναι τα πρότυπα που θα κληθεί να μοιάσει; Του Άρη, πολεμιστή και του ¨Ηλιου του μεγαλοπρεπή που έχει έξαρση στον Κριό. Άρα η Αφροδίτη, εκεί που ήταν ναζιάρα και καταφερτζού και μίλαγε μόνο όταν τη συνέφερε, τώρα θα πρέπει να ανοίγει το στόμα της και θα λέει ότι σκέφτεται και δε θα δίνει και δεκάρα τι λένε οι άλλοι γι' αυτήν. Αυτό είναι το μοντέλο. Θα το κάνει; Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο που την έχει στο χάρτη του. Το ζητούμενο αυτό είναι πάντως.
Θέλετε περισσότερα; Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο...

http://newageastrology.forumotion.com/t822-topic#2083

Δεν υπάρχουν σχόλια: