Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Χρόνια Πολλά, κύριε Πρωθυπουργέ

Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί μαζευτήκαμε όλοι οι Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος να το γιορτάσουμε. Φωτοβολίδες, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και ένα δάκρυ να τρέχει κορόμηλο από τη συγκίνηση. Μέχρι και ο Βασίλης ο Παπακωνσταντίνου τραγούδησε το βράδυ στην πλατεία για τα γενέθλια του.

Έτσι νομίζαμε.

Γιατί τα γενέθλια του πρωθυπουργού μας είναι δυστυχώς σήμερα. Δυστυχώς γι’ αυτόν αλλά ίσως και για μας, αν θεωρηθεί ότι επηρεαζόμαστε από κείνον. Η γέννηση του όπως δείχνει κι ο γενέθλιος χάρτης που ακολουθεί, που τον συντάξαμε με ωροσκόπο Ζυγό (αμφιβάλλει κανείς ότι έχει Κρόνο στον Ωροσκόπο του αυτή την περίοδο ο πρωθυπουργός μας;) έγινε στις 16 Ιουνίου με την ηλιακή του επιστροφή να γίνεται στην αλλαγή της ημέρας από 16 προς 17 Ιουνίου, δηλαδή σήμερα κατά τις 01:00 το βράδυ.



Μακάρι όμως να ήταν χτες τα γενέθλια του. Γιατί ποιος άλλος πρωθυπουργός θα ήταν άραγε τόσο τυχερός να έχει ολόκληρη σεληνιακή έκλειψη στην ηλιακή επιστροφή του; Να είναι τόσο μοιραίος για τον κόσμο με μία έκλειψη σε στενή σύνοδο με τον άξονα των Δεσμών; Να αποκαταστήσει το λαϊκό αίσθημα, βγαίνοντας κι εκείνος στο λαό και κάνοντας την τομή με την παραίτηση του. Εκείνος όμως προτίμησε τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Τη Σελήνη της μοναξιάς και του γαντζώματος στην εξουσία. Αυτή δείχνει να είναι η Σελήνη της ηλιακής του επιστροφής.

Τι άλλο μπορεί να συνάγει όμως κανείς από το χάρτη της επιστροφής του; Δείτε την πλήρη ανάλυση στον παρακάτω σύνδεσμο...

Χρόνια Πολλά, κύριε Πρωθυπουργέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: