Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

H ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου, ο χάρτης της Αμερικής και ο Ντόναλτ Τραμπ

Φτασαμε αισιως κοντα στην ηλιακη εκλειψη που ολοι περιμεναμε. Πρόκειται για την ηλιακη εκλειψη του Αυγούστου που όλοι οι αμερικανοί αστρολόγοι τρέμουν καθώς ρίχνει βαριά τη σκιά της πάνω από την Αμερική. Και αστρονομικά καθώς η πορεία της διασχίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και αστρολογικά καθώς συνδέεται με στοιχεία του αστρολογικού χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και του τωρινού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τις διελεύσεις και της προόοδους την ημέρα της Έκλειψης στο χάρτη της Αμερικής. Παρατηρούμε ότι η Έκλειψη γίνεται σε ακριβη αντιθεση με τη Σεληνη των Ηνμενων Πολιτειών.
 
Ορισμένοι αστρολόγοι λόγω της θέσης της Σελήνης στον τρίτο οίκο θεωρούν ότι η Έκλειψη μπορεί να προκαλέσει υπέρμετρες μετακινήσεις από εσωτερικό τουρισμό που μπορεί να θέλει να παρακολουθήσει αυτό το θέαμα. Η Σελήνη όμως κυβερνά και τον 8ο οίκο, ενώ συνάμα η Έκλειψη κάνει γωνία χιαστί με τον Πλούτωνα στο 2ο οίκο, στοιχεία που προδιαθέτουν για εμπλοκή οικονομικών θεμάτων στη συγκεκριμένη υπόθεση, ιδιαίτερα κοντά στις 2/9 που ο Άρης θα κάνει διέλευση από την ίδια θέση.
 
Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Έκλειψη θα δημιουργήσει κάποιο γεγονός που θα βρει σφοδρή αντίδραση από τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών και τα Μέσα Ενημέρωσης και θα υπάρξει κάποιου είδους σφοδρή αποδοκιμασία καθώς θα επηρεάζει τα οικονομικά του κόσμου. Ποια είναι αυτή η ενέργεια δεν ξέρουμε ακριβώς, δείχνει να συνδέεται όμως με τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς επηρεάζει σημαντικά το χάρτη του.
 
 
Στην εικονα πιο πανω βλεπουμε οτι η εκλειψη πέφτει πανω στον Αρη και τον ωροσκοπο του Προεδρου Τραμπ ενώ ο Κρόνος είναι στασιμος ακριβως απεναντι απο τον Ηλιο του. Συνεπώς υποθέτουμε ότι θα έχει εμπλοκη στα γεγονότα με καποιο απο τα πολυσυζητημένα του ξεσπασματα θυμου και μισαλλοδοξιας. Αναμενουμε να δουμε ομως τι αντιδραση θα δημιουργησει αυτο στον κοσμο και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα. Γιατι παραδοσιακα θυμιζουμε οι Ηλιακες Εκλειψεις αλλα και ο απλανής Ρέγκιουλους που σχετιζεται με την εκλειψη λογω του Ωροσκοπου του Τραμπ, οδηγούν συχνα σε πτωσεις ηγετων μετα απο καταστροφικες ενεργειες η για λογους υγειας. Αναμενουμε με ενδιαφερον τα αποτελεσματα καθως τα τεκταινομενα στην Αμερικη επηρεαζουν εμμεσα η αμεσα τα περισσοτερα μερη του κοσμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: