Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Η ηλιακή επιστροφη της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Η ηλιακή επιστροφη της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Άκρως ενδιαφερουσα ηλιακή επιστροφη. Με ωροσκόπο Σκορπιο το γενικό κλιμα δεν το λες εύκολο. Με Ερμή πάνω στη μοίρα 27 των σταθερών όμως που φέρνει συνήθως εκλογές ειναι μια χρονια που ολα πρέπει να τα περιμένεις. Τριπλή συνοδος Ηλιου Άρη και Σελήνης στην αρχή του Λέοντα πάντως στα όρια 1ου με 2ου γενέθλιου οίκου δείχνει μεγάλη προσπάθεια ανάκτησης του image της χωρας μεταξυ αλλων μεσα απο μεγάλες business. Με Κρόνο στο 2ο της Ηλιακής όμως σε αντίθεση με τον Αφροδίτη στον 8ο να δουμε αν θα ευδοκιμησουν η θα ειναι απλα για το θεαθήναι.

Άλλοι σχηματισμοί που αξίζει να μελετηθούν:

- Μεγάλο τρίγωνο Ερμή/Κρόνου/Ουρανού στους οίκους της Γης τόσο στο χάρτη της Ηλιακής όσο και στο Γενέθλιο. Σχηματισμός που επίσης παραπέμπει σε μεγάλα project

- Έμφαση στον 9ο οίκο, τόσο από την τριπλή σύνοδο Ήλιου, Άρη, Σελήνης στον 9ο της Ηλιακής Επιστροφής οσο και από την αντίστοιχία του 9ου οίκου της ηλιακής με τον ωροσκόπο το γενέθλιου χάρτη.

- Έμφαση στον 5ο οίκο, καθώς τόσο ο ωροσκόπος της επιστροφής πέφτει στο γενέθλιο 5ο οίκο, αλλά και ο 5ος οίκος της ηλιακής εμπεριέχει το γενέθλιο μεσουράνημα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: