Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σεμινάριο: Ανάλυση Γενέθλιου χάρτη βάσει της Εσωτερικής Αστρολογίας

Σεμινάριο: Ανάλυση Γενέθλιου χάρτη βάσει της Εσωτερικής Αστρολογίας

Μπορεί να γίνει ανάλυση ενός γενέθλιου χάρτη βάσει των διδαχών της Εσωτερικής Αστρολογίας; Τι πληροφορίες και τι εικασίες έχουμε επί του θέματος αυτού από τις πηγές που έ...χουν ασχοληθεί; Τι σημαίνουν τα νέα αστρολογικά σύμβολα όπως οι εσωτερικοί κυβερνήτες, οι ιεροί και οι μη ιεροί πλανήτες και οι ακτίνες; Μπορεί κανείς να προσεγγίσει με κάποιο τρόπο πώς θα ερμηνευόταν ο χάρτης ενός ατόμου εσωτερικά;

Το σεμινάριο θα γίνει στις 25 και 27 Ιουνίου (Τρίτη και Πέμπτη) από τις 19:00 το απόγευμα ως τις 22:00 το βράδυ (σύνολο 6 ώρες). Στο 1ο τρίωρο θα αναπτύξουμε τη θεωρία που θα αποτελέσει την υποδομή του σεμιναρίου και στο 2ο τρίωρο θα κάνουμε παραδείγματα με τους χάρτες των συμμετεχόντων.

Δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς και το 1ο μόνο τρίωρο, εφόσον οι ώρες και για τα δύο δεν τον βολεύουν και η ανάλυση του χάρτη του να γίνει ατομικά.

Συμμετοχή στο σεμινάριο 25 ευρώ. Δυνατότητα παρακολούθησης κι από skype. Εφόσον οι συμμετέχοντες από skype είναι πάνω από 3 η σύνδεση μας θα είναι μόνο ηχητική, θα βλέπετε όμως το χάρτη που αναλύεται.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6945.807566 ή το vpapadolias@gmail.com. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: