Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Σεμινάρια Ιουνίου 2014....

Φίλες και φίλοι,

σας ενημερώνουμε για δύο νέους κύκλους σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο. Οι εγγραφές ήδη άρχισαν, μπορείτε να υποβάλλετε κι εσείς την αίτηση σας...

----Σεμινάριο στην Αθήνα: Ταρώ για Αρχάριους με τον Άθαν Ζέρβα...

Για όσους φίλους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο των Αρχαρίων με τον Άθαν Ζέρβα που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, διοργανώνουμε από την Τετάρτη 4 Ιουνίου και κάθε ...Τετάρτη 19:00 με 21:00 και για 6 έβδομάδες ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο εκμάθησης Ταρώ για Αρχάριους με θέμα:

- τους συμβολισμούς της Μεγάλης Αρκάνα
- τα βασικά ριξίματα της Μεγάλης Αρκάνα

Ο κύκλος σεμιναρίων θα γίνει στη διεύθυνση Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα, 4ος όροφος, γραφείο Βασίλης Παπαδολιάς και το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ (μπορεί να δοθεί και σε δύο δόσεις των 30 ευρώ).

---
 
 
Σεμινάριο Εσωτερικής Φιλοσοφίας (Αθήνα): Η ψυχολογική και μεταφυσική σημασία των Ατραπών του Δέντρου της Ζωής.

Από τις 5 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη για 4 εβδομάδες σας προσκαλούμε σε ένα κύκλο σεμιναρίων σχετικά με την ψυχολογική και μεταφυσι...κή σημασία των Ατραπών του Δέντρου της Ζωής. Το σεμινάριο έρχεται να προσθέσει στα βασικά στοιχεία της Καμπαλλά όπως έχουν διδαχθεί οι σπουδαστές μας σε παλιότερα σεμινάρια, αλλά μπορεί να παρακολουθηθεί και αυτόνομα, για όσους γνωρίζουν τη βασική σημασία των Σφαιρών του Δέντρου της Ζωής.

Τα μαθήματα θα γίνονται 19:00 με 21:00 στη διεύθυνση Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα, 4ος όροφος, γραφείο Βασίλης Παπαδολιάς. Εισηγητής θα είναι ο ίδιος ο Βασίλης Παπαδολιάς.

---

Για όσους είναι αρχάριοι στην Αστρολογία να πούμε επίσης ότι αρχίζει στις 27 Μαίου ο 3ος μήνας των αρχαρίων με αντικείμενο τις αστρολογικές όψεις. Το τμήμα θα συνεχίσει κατά πώς φαίνεται και 4ο μήνα με τις μεθοδολογίες ανάλυσης χάρτη. Εάν κάποιοι σπουδαστές που στα αρχικά στάδια ήταν πιο προχωρημένοι, θέλουν να ενταχθούν τώρα, είναι ευπρόσδεκτοι.

Τα μαθήματα γίνονται 19:00 με 21:00 στη διεύθυνση Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα, 4ος όροφος, γραφείο Βασίλης Παπαδολιάς. Εισηγητής είναι ο ίδιος ο Βασίλης Παπαδολιάς.
----

Για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν στη χρήστη του αστρολογικού προγράμματος Solar Fire θα διεξαχθεί στις 30 Μαίου, ημέρα Παρασκευή στις 19:00 σεμινάριο βασικού χειρισμού του προγράμματος. Εφόσον οι σπουδαστές το επιθυμούν θα υπάρχει ενδεχομένως και δεύτερο δίωρο την αμέσως ερχόμενη Παρασκευή. Η συμμετοχή στο κάθε δίωρο είναι της τάξης των 15 ευρώ.

Τα μαθήματα θα γίνουν 19:00 με 21:00 στη διεύθυνση Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα, 4ος όροφος, γραφείο Βασίλης Παπαδολιάς. Εισηγητής θα είναι ο Βασίλης Παπαδολιάς.
-------

Για κρατήσεις, πληροφορίες για τα σεμινάρια απευθυνθείτε στο 6945.807566 ή στο vpapadolias@gmail.com.

Παρακαλούμε κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: