Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Απλά μαθήματα ψυχολογίας χαμηλού κόστους...

Απλα μαθηματα ψυχολογίας για αρχάριους

Οπως συχνά κάνουμε κάθε τόσο ετσι και φέτος πέρα απ τα μαθηματα αστρολογίας θα ξεκινήσουμε κι ενα κύκλο μαθηματων που θα ειναι περισσοτερο μαθηματα προσφοράς. Παλιότερα είχαμε κάνει κύκλους δωρεάν εκμάθησης γερμανικών αλλα και κάποιες δωρεάν διαλέξεις επιχειρηματικοτητας. Για φέτος πρόθεση μας, αν δεν αλλάξει τα πράγματα ο ανάδρομος το Σεπτέμβρη θα ειναι να αφιερώσουμε ενα απογευμα την εβδομάδα σε απλα και πρακτικά μαθηματα ψυχολογίας. Ο πρώτος μήνας θα ειναι δωρεάν, ενώ όσοι συνεχισουν θα εχουν ενα συμβολικό.μηνιαιο κοστος 10 ευρω για τη συμμετοχή τους. Η πορεία των μαθημάτων θα βασιστεί στην ύλη Εισαγωγής στην Ψυχολογία του Open University με τη θεωρία και τις ασκήσεις που περιέχονται αλλα και με δικες μας αλλαγές και προσθήκες όπου κρίνεται απαραίτητο.

H διεύθυνση που θα γίνουν τα μαθήματα είναι Λέκκα 3-5 στο Σύνταγμα. Τηλέφωνο και Email Επικοινωνίας 6945.807566 και vpapadolias@gmail.com. 

Ημερομηνίες Έναρξης: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, 18:30-20:30 (το τμήμα έχει ήδη υπερκαλυφθεί), Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, 18:30-20:30 (υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις)

Παρακαλείσθε να κάνετε κράτηση θέσης, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (διαθέσιμα 15 καθίσματα).

ΒΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: