Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Παρουσίαση Βιβλίου "Οι Επτά Ακτίνες" του Βασίλη Παπαδολιά

Το βιβλίο "Οι Επτά Ακτίνες" είναι το ένατο βιβλίο του Βασίλη Παπαδολιά και πραγματεύεται την εσωτερική σημασία και τις αστρολογικές τεχνικές που σχετίζονται με την θεωρία των Επτά Ακτίνων.

Η προσέγγιση αυτή που ξεκίνησε από τις διδασκαλίες του Θιβετανού έχει απασχολήσει πολλούς σπουδαστές της Εσωτερικής Αστρολογίας και έχει δημιουργήσει ένα νέο πεδίο έρευνας αλλά και ατομικών συνειδητοποιήσεων.

Προσανατολισμένο περισσότερο στον αρχάριο σπουδαστή το βιβλίο προσπαθεί να εισάγει τις βασικές ποιότητες και ιδιότητες που σχετίζονται με τις Ακτίνες, ενώ παράλληλα δίνει κάποιες τεχνικές άλλες ορθόδοξες κι άλλες πειραματικές που επιτρέπουν στον αναγνώστη να εξετάσει την εφαρμογή αυτής της θεώρησης σε μελέτες ανθρώπων και καταστάσεων που τον περιβάλλουν.

Με αφορμή το βιβλίο αυτό η παρουσίαση θα ασχοληθεί και γενικότερα με το τι είναι ο κλάδος της Εσωτερικής Αστρολογίας, τι βασικές διαφορές έχει από την κλασσική αστρολογία και ποια είναι η χρησιμότητα του στον σπουδαστή της αστρολογίας
και της αυτογνωσίας.

Η παρουσίαση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος, Ιπποκράτους 16, Αθήνα, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: