Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Συναστρία Πάνου Καμμένου - Αλέξη Τσίπρα

της Γεωργία Αντωνίου, antoniou.astro@gmail.com

Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας.
Δύο πολιτικά πρόσωπα που μας απασχόλησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα και η κοινή πολιτική τους πορεία και το τέλος της συνεργασίας τους βάσει των αστρολογικών όψεων πάνω στο σύνθετο ωροσκόπιο τους.

Ο Σύνθετος χάρτης τους έχει έναν Ωροσκόπο στους Ιχθείς και κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, στο Μεσουράνημα, σε μοίρα πύλης στις 27 του Σκορπιού. Αυτό μας παραπέμπει στο ότι έχουμε να κάνουμε με δημόσια πρόσωπα με κοινωνική αναγνώριση και είναι αυτό που τους έφερε κοντά, να εκφράσουν μια ιδεολογία για ανθρωπιστικούς σκοπούς μια πλατιάς ιδέας.

Ο Βόρειος Δεσμός επίσης στους Ιχθείς στον πρώτο οίκο δείχνει το κοινό μοίρασμα που έφεραν οι εκλογές στις 25.1.2015 με τις θετικές όψεις της ημέρας, τριγώνου Oυρανού Σελήνης Δία και MC Ερμή Ήλιου Βόρειου Δεσμού, να εκφράζουν την ξαφνική επιτυχία μιας φανατισμένης ομάδας που έκανε την ανατροπή για χάρη των προσωπικών πεποιθήσεων και πιστεύω της.

Εκλογές 25/1/2015, ώρα 1:00, όταν κρίθηκε το αποτέλεσμα
Η εξίσωση του γενέθλιου μεσοδιαστήματος Ήλιου\Δία με το μεσοδιάστημα της μέρας των Εκλογών Πλούτωνα\Βόρειου Δεσμού και με το γενέθλιο Μεσουράνημα μας δείχνει τη μοιραία συνάντηση της δύο ανθρώπων κάτω από περίεργες συνθήκες με τον Τσίπρα –ριζοσπάστης αριστερός και Καμμένο- άκρα δεξιά στην ένωση μιας ανίερης συμμαχίας γιατί θέλανε και οι δύο την νομή της εξουσίας όντας εξαρτώμενος ο ένας από τον άλλον.

Η Βασική δράση της σχέσης ο φορτωμένος 4ος οίκος του Σύνθετου Χάρτη. Όπου κυριαρχεί η επιπολαιότητα με Αφροδίτη Ερμή και τον Ήλιο στους Διδύμους στις 28 μοίρα πάνω στον απλανή Beteglese που δηλώνει τύχη και φήμη και το σύμβολο της χώρας αλλά και αυτόν που την εκπροσωπεί.

Ο λόγος που τους έφερε κοντά είναι ο Ερμής, κυβερνήτης του 7ου οίκου, πάνω στον απλανή Haydes στις 5.59’ των Διδύμων, στρατιωτικό αστέρι, που οδηγεί τους πολιτικούς στην αναζήτηση της δύναμης και στην εκμετάλλευση. Και τι άλλο από εκμετάλλευση είναι η συνεργασία αυτή όπου εκμεταλλεύτηκε ο ένας τον άλλον. Και το συμβόλαιο που αντάλλαξαν αλλά και το είδος της ανταλλαγής το υπουργείο Αμύνης.

O Δίας στον Κριό παραδοσιακός κυβερνήτης του ωροσκόπου στον 2ο οίκο, δείχνει τα κεκτημένα και τις κοινές αξίες. Το εξάγωνο με τον Ήλιο δείχνει την ανάγκη της σταθερότητας, που τους βοήθησε και στην αρχή, ο Ήλιος τον Δία να επεκταθεί και να εκφράσει τα ταλέντα του και ο Δίας ενθουσιώδης να στέκεται δίπλα στον Ήλιο και να τον καθοδηγεί.

Αλλά η κρίσιμη μοίρα του Δία στις 25 του Κριού δεν ευνόησε την διάρκεια και δεν άργησε να φέρει την κρίση στα θέματα που εκπροσωπεί που εκφράστηκε διαφορετικά για τον καθένα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 13\7\18 στις 20 Καρκίνου και ο Άρης της έκλειψης στις 7 του Υδροχόου στον 12ο οίκο σε τετράγωνο με τη Σελήνη στον Σκορπιό του Σύνθετου ευνόησε το παρασκήνιο του Τσίπρα με μια στρατηγική που θυσίαζε την ιδεολογία του με την συμφωνία των Πρεσπών στις 18\7\2018.

Συμφωνία που εξυπηρετούσε ξένα συμφέροντα με τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ήλιο, δηλαδή τα κρυφά μυστικά και τα συμβόλαια να υπονομεύουν τις ρίζες και το παρελθόν της χώρας προκαλώντας τη βεβήλωση των ιστορικών συμβόλων της που με υπόγειο και επιπόλαιο τρόπο.

Αυτό διέψευσε την ιδεολογία του Καμμένου υποστηρικτή και εγγυητή της Μακεδονίας που έκανε την προπαγάνδα του με την ενεργοποίηση της διέλευσης του Ουρανού από τον Δία του Σύνθετου Χάρτη ενώ ο γενέθλιος Ερμής του στις 26 Κριού επίσης επηρεάστηκε από τον Ουρανό και άρχισε να προκαλεί σύγχυση και ρήξη. Και να μιλάει για σχέδια θολά και κίνδυνο λάθους και προδοσίας.

Σε αυτό συνέβαλε και η Σεληνιακή έκλειψη στις 27\7\18 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου με το Μεσουράνημα- Κρόνο στις 3 του Αιγόκερου στον 11ο οίκο. Η 3η μοίρα του Αιγόκερω δημιούργησε ΤΑΥ τετράγωνο με το Χείρωνα και τον Ουρανό στο Σύνθετο Χάρτη τους και έφερε ανατροπές και την κατάλυση εξουσίας και το παρασκήνιο στο κόμμα και την προδοσία των βουλευτών του.

Αλλά και η Έκλειψη Ηλίου στις 11\8\18 στις 18 του Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο πάνω στην 0 μοίρα τους επηρέασε, καθώς έπεσε πάνω στη Μαύρη Σελήνη Σύνθετου στον 12ο οίκο.       

Μυστικός τομέας που αναμοχλεύτηκε από ένα Άρη ανάδρομο που λειτούργησε με έναν τρόπο συμπεριφοράς έξω από κανόνες. Και σε αυτό συνέβαλε και η γενέθλια  Αφροδίτη στο γενέθλιο του Καμμένου που βρέθηκε από αντισκιά πάνω σε αυτήν τη μοίρα της Έκλειψης. Έτσι είδαμε πώς μέσα από ένα παρασκήνιο στην συνεργασία τους βρέθηκαν άλλοι που πολύ εύκολα πήραν τη θέση του τον υπονόμευσαν και τον θυσίασαν και έφεραν την πτώση της εξουσίας του με την παραίτηση του στις 14\1\19.

Και το καρμικό τους μάθημα είναι η αντίθεση Κρόνου - Σελήνης στο Σύνθετο Χάρτη τους. Μάθημα που δεν πήραν όμως, καθώς είναι δύσκολο για μια Σελήνη στο Σκορπιό που εξουσιάζεται από έναν Πλούτωνα να δεχτεί μαθήματα από τον Κρόνο. Καρμικές είναι όμως και οι όψεις 150 μοιρών του Ήλιου και του Δία με το Μεσουράνημα και τον Ποσειδώνα του Σύνθετου σε ένα καθαρό σχηματισμό YOD.

Αυτός ο άξονας θανάτου –εξαπάτησης και εξασθένησης δεν βοήθησε κανέναν από τους δυο να κρατήσει τις υποσχέσεις του αλλά τους έκανε να εκφράσουν αυτό που πραγματικά ήταν.

Ο Ήλιος στους Διδύμους το προσωπείο το μασκάρεμα του πραγματικού χαρακτήρα, η εμφάνιση των ιδιοτήτων που κάποιος δεν έχει και που τον καθιστά ανίκανο να πάρει σωστές αποφάσεις, γιατί προσηλώθηκε σε σχεδία ουτοπικά και λανθασμένες κινήσεις που δηλώνουν προδοσία.
Και ένας Δίας στον Κριό που έβαλε όλα τα αυγά σε ένα καλάθι, δημιούργησε μία παγίδα εξάρτησης από την εξουσία, μία εξουσία που τον έφθειρε και δεν τον βοήθησε να βρει την ταυτότητα του, τον ανάγκασε και υποτάχτηκε στις υπηρεσίες θολών συνεργασιών και τελικά υποχώρησε και τους χαρίστηκε.


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Ακολουθούν οι γενέθλιοι χάρτες, πάνω στους οποίους βασίστηκε η δημιουργία του Σύνθετου

Γενέθλιος Αλέξη Τσίπρα, Ωροσκόπος μετά από Διόρθωση


Γενέθλιος Πάνου Καμμένου, Πληροφορία για Ώρα Γέννησης από Πηγή Ιδιωτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: