Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Διαδικτυακή Ημερίδα 23 και 24 Μαίου

Η προγραμματισμένη για τις 22 Μαρτίου ημερίδα μας θα διεξαχθεί τελικώς διαδικτυακά στις 23 και 24 Μαίου. Πληροφορίες για τη διεξαγωγή της ημερίδας :

Ώρες διεξαγωγής της ημερίδας:
Σάββατο 23/5 18:00 με 21:30,
Κυριακή 24/5 17:00 με 21:30.
Θα υπάρχουν 4 ομιλίες την πρώτη ημέρα και 5 τη δεύτερη.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, κάνοντας ερωτήσεις στο τέλος κάθε ομιλίες ή να λάβουν την ημερίδα μαγνητοσκοπημένη και να αποστείλουν τις ερωτήσεις τους με email.
Κάθε ομιλία θα κρατήσει 35'-40' με δυνατότητα ερωτήσεων για 10' μετά την εισήγηση.
Διαλείμματα:
10' μεταξύ 2ης και 3ης ομιλίας
7' μεταξύ 3ης και 4ης ομιλίας
7' μεταξύ 4ης και 5ης ομιλίας
Για την εγγραφή σας θα πρέπει να στείλετε email στο

vpapadolias@gmail.com . Εγγραφές γίνονται μόνο με προπληρωμή.
Η προσέλευση στο Zoom θα ξεκινήσει 40' πριν την έναρξη της ημερίδας. 10' πριν την έναρξη οι θέσεις για ζωντανή παρακολούθηση θα έχουν κλείσει.
Οι ακροατές θα συμμετέχουν στην εκδήλωση χωρίς ανοικτό μικρόφωνο και κάμερα.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν και κάποιο λογαριασμό στο Facebook για να συμμετέχουν σε ομάδα στο Messenger όπου θα λάβουν και το λινκ της σύνδεσης μία ώρα πριν την έναρξη της ημερίδας.
Για όσους θα παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένα και θέλουν να κάνουν στη συνέχεια ερωτήσεις, μπορούν να τις στείλουν στο vpapadolias@gmail.com και θα προωθηθούν στον σχετικό εισηγητή.
Την ώρα του σεμιναρίου για ερωτήσεις ή τεχνικές δυσκολίες θα πρέπει να επικοινωνείτε με το συντονιστή της εκδήλωσης μέσα από το chat του Zoom ή του Facebook, όχι με τους ίδιους τους εισηγητές. Οι ερωτήσεις σας θα μεταφέρονται στους εισηγητές με το τέλος του χρόνου εισήγησης τους
Συντονιστής: Βασιλης Παπαδολιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: