Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Ευχές για τον καινούριο χρόνο από το περιοδικό Starlife

To περιοδικό Starlife ανανεώνεται. Αλλάζει σχήμα σε κάθε έκδοση προσεγγίζοντας το μεγάλο μέγεθος. Από πλευράς ύλης ενδιαφέρουσες βρίσκω τις προσωπικές αναλύσεις χαρτών τις Κας Καραγιάννη. Πέρα από την όποια κριτική ύλης που και στο παρελθόν έχω ξανακάνει προς το παρόν θα ήθελα να παραθέσω μερικά αποσπάσματα από το editorial της Κας Καραγιάννη γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ καλές οι ευχές της για το Νέο Χρόνο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

"Ευτυχισμένος ή δυστυχισμένος ο χρόνος πέρασε με επιτυχίες ή αποτυχίες, τι θα θέλετε, φίλες μου, πέρασε. Μα ο μεγαλύτερος δάσκαλος της ζωής είναι η πείρα, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά το καταστάλαγμα αυτού που πέρασε. Μη βιαστείτε λοιπόν να διαγράψετε ότι περάσατε, γιατί αυτά είναι η δύναμη σας, η παιδεία σας για να προχωρήσετε μπροστά."

....

"Σίγουρα οι καιροί δεν είναι και οι πιο εύκολοι αλλά κι εμείς ως σκεπτόμενα άτομα δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Προσπαθώ να δω τι συμβαίνει μέσα στα μυαλά των ανθρώπων. Αυτό όμως που περνάει πρώτο από το μυαλό μου είναι πως να είναι οι δικοί μας άνθρωποι και πώς αισθάνονται αυτό τον καιρό. Άραγε είναι πραγματικά ευτυχισμένοι; Νιώθουν πλήρεις και χαρούμενοι; Και πώς άραγε να αισθάνονται οι άνθρωποι που ξόδεψαν χρόνο από τη ζωή τους μαζί μας;"

....

"Αυτή τη φορά θέλω να είναι μία χρονιά διαφορετική από τις άλλες. Να σκεφτούμε... τι κάναμε που ήταν λάθος...... Και με γνώμονα τα λάθη μας και το τι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, τι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και τι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει, να ξεκινήσουμε το 2009"

....

¨Ευχαριστείτε όλους τους ανθρώπους που σας έμαθαν έστω και το παραμικρό, τους ανθρώπους που έκατσαν παρέα μαζί σας και όλους όσους ξόδεψαν έστω κι ένα δευτερόλεπτο να σας χαμογελάσουν"

...

"Καλή Χρονιά σε όλους, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2009!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: