Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ανταπόκριση από το Παγκόσμιο Συνέδριο Αστρολογίας

Σε μία μέρα με καλοκαιρινή σχεδόν ζέστη και με τους δρόμους προς το Caravel από το κέντρο της Αθήνας κλειστούς λόγω της Μαραθωνοδρομίας, φαίνεται ότι και το Συνέδριο επρόκειτο να εκτυλιχτεί σε χρόνο μαραθωνίου. Με διάρκεια πάνω από 8 ώρες το συνέδριο υπήρξε άλλοτε ενδιαφέρον και «ξεσηκωτικό» κι άλλοτε κουραστικό, κυρίως λόγω της αδυναμίας σωστής παρουσίασης κάποιων κατά τα άλλα πολύ ενδιαφερόντων θέσεων.

Το σίγουρο είναι ότι την παρουσία τους στο συνέδριο έκαναν πολλοί ξένοι αστρολόγοι, άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο και έδωσαν την ευκαιρία στους παρισταμένους να δουν άλλες οπτικές γωνίες της αστρολογικής εργασίας, διασταυρώνοντας τις θέσεις που άκουγαν με τις δικές τους απόψεις.

Στα συν του συνεδρίου ο πλουραλισμός των απόψεων αλλά και στα μείον το τόσο πυκνό πρόγραμμα και οι συνεχείς διαλέξεις που σε συνδυασμό με την έλλειψη ερωτήσεων ή στρογγυλών τραπεζιών δε βοήθησαν να ξύσουμε λίγο παραπάνω αυτά που ακούγαμε. Στα θετικά η άρτια οργάνωση με την online μετάφραση και την σχετικά μεγάλη ακρίβεια στην τήρηση του προγράμματος, στα μείον η έλλειψη προειδοποίησης σε κάποιους εισηγητές ότι η διάλεξη τους θα κουράσει.

Τι είπαν όμως οι ομιλητές του συνεδρίου; Και ποιες οι θέσεις τους; Δείτε την ανταπόκριση από το συνέδριο στον παρακάτω σύνδεσμο...

Ανταπόκριση από το Παγκόσμιο Συνέδριο Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: