Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Εθνικές Εκλογές 2012 - Αστρολογικές Εκτιμήσεις. "Ελλάδα έχεις πακέτο"

Οι Αστρολόγοι του Myhoroscope αναλύουν τους χάρτες της ημέρας των εκλογών

-------------

Ύστερα από τις εκλογές της 6ης Μαΐου και την αδυναμία σχηματισμού μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης, στις 12/5 έγινε η προκήρυξη των νέων εκλογικών αναμετρήσεων με ημερομηνία 17/6/2012. Πιστοί στην αστρολογική σας ενημέρωση αποφασίσαμε να ζητήσουμε τη γνώμη των αστρολόγων του site για τη διενέργεια και το αποτέλεσμα των εκλογών. Για να το κάνουμε αυτό βασιστήκαμε σε δύο χάρτες, το χάρτη ανοίγματος και το χάρτη κλεισίματος της κάλπης.
Ο χάρτης της ημέρας των εκλογών καταστρώθηκε για τις 7.00 π.μ. που είναι η ώρα του ανοίγματος της κάλπης κι ο χάρτης κλεισίματος της κάλπης με ώρα 7.00 μ.μ. Οι ανάλυση των χαρτών από ότι θα δείτε κι από τις απαντήσεις των αστρολόγων μας έγινε με δυο τρόπους, με τους κανόνες της πολιτικής αστρολογίας καθώς και με τη μέθοδο ανάλυσης στιγμιαίου γεγονότος σύμφωνα με τους κανόνες της ωριαίας αστρολογίας. Ο πρώτος από τους συνεργάτες που απευθυνθήκαμε ήταν ο Κος Δημήτρης Αντωνιάδης.
 .........


Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο σύνδεσμο που ακολουθεί...

http://www.myhoroscope.gr/forum/αστρολογικά-δρώμενα-112/εθνικές-εκλογές-2012-αστρολογικές-εκτιμήσεις-ελλάδα-έχεις-πακέτο-13574/

Δεν υπάρχουν σχόλια: