Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η σημασία των κυβερνητών και των χορηγών στην ερμηνεία ενός πλανήτη σε οίκο

Με αφορμή το σεμινάριο του Σαββατοκύριακου φίλες και φίλοι αξίζει να μιλήσουμε σήμερα για τη σημασία του κυβερνήτη του οίκου και του χορηγού. Είναι ένα ζήτημα που συχνά το μπερδεύει ο σπουδαστής της αστρολογίας και δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει πώς βοηθούν στην ερμηνεία ενός γενέθλιου πλανήτη σε οίκο. Για να μπορέσουμε λοιπόν να το εξετάσουμε κάπως παραστατικά θα το πούμε με ένα παράδειγμα.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι θέλουμε να πάμε να κάνουμε ένα σεμινάριο στη Θεσ/νίκη. Είμαστε αστρολόγοι, θεραπευτές ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο και μας έχουν προσκαλέσει να κάνουμε ένα σεμινάριο. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν την έκβαση αυτού του σεμιναρίου.

α. πρώτος παράγοντας είναι η δική μας ικανότητα. Είναι αυτό που στην αστρολογία λέμε τίτλους. Έχουμε επαρκή γνώση του αντικειμένου; Ή είμαστε άσχετοι;

β. δεύτερος παράγοντας είναι οι συνεργάτες μας. Αυτές είναι οι όψεις. Μας επιτρέπει η γυναίκα μας ή το αφεντικό μας να πάμε να κάνουμε το σεμινάριο ή μας βάζουν εμπόδια;

γ. τρίτος παράγοντας είναι αυτός που μας έχει ζητήσει να πάμε. Είναι ο κυβερνήτης του οίκου. Είναι επιβοηθητικός προς το σκοπό μας ή μας δυσκολεύει; Θα έχει φροντίσει να μαζέψει κόσμο; Θα έχει οργανώσει σωστά το χώρο; Τι εποπτικά μέσα θα μας δώσει; Κι εδώ βεβαίως παίζουν ρόλο και οι όψεις του κυβερνήτη γιατί επηρεάζουν αυτό το αποτέλεσμα (π.χ. η γυναίκα του οικοδεσπότη μπορεί να γκρινιάζει που μας έχει κάνει τόσες παροχές).

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες; Η συνέχεια στο http://www.newageastrology.gr
( http://newageastrology.forumotion.com/t873-topic )

Δεν υπάρχουν σχόλια: