Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τι δείχνει η Σελήνη για το σε ποιους θα θέλαμε να μοιάσουμε;

H Σελήνη εκτός των άλλων χαρακτηριστικών που της έχουν αποδοθεί συνδέεται και με το περιβάλλον εκείνο που αισθανόμαστε ασφάλεια. Όμως τι συνέπειες έχει η επιδίωξη της ασφάλειας στον ψυχισμό μας; Η βασική συνέπεια έχει να κάνει με την προσπάθεια μας να "μοιάσουμε" σ' αυτούς στους οποίους θέλουμε να ανήκουμε.

Έτσι η Σελήνη μπορεί να ερμηνευτεί και ως "σε ποιους θέλουμε να μοιάσουμε"; Σε ποια ομάδα θα θέλαμε να μπούμε και γι' αυτό πρέπει να γίνουμε σαν κι αυτούς; Σαν τις "μυστικές εταιρίες" που βλέπουμε στα αμερικανικά έργα στα κολλέγια καθένας από μας θέλει να μπει σε μία τέτοια οργάνωση και προσπαθεί να έρθει όσο γίνεται πιο κοντά. Η θέση της Σελήνης σε ζώδίο μπορεί να μας δείξει ποιοι είναι αυτοί στους οποίους προσπαθούμε να μοιάσουμε.

Αν η Σελήνη μας είναι στον Κριό θα προσπαθήσουμε να μοιάσουμε σε όλους αυτούς που ήταν αυτοδημιούργητοι. Θα τους θαυμάζουμε και θα θέλουμε να γνωρίσουμε κάποιον από αυτούς. Όπου βρίσκονται σημαντικοί τέτοιοι άνθρωποι θα πλησιάζουμε και μεις και θα τους κοιτάμε με θαυμασμό μέσα στα μάτια. Ελπίζοντας να μας μάθουν τα μυστικά τους.

Αν η Σελήνη μας είναι στον Ταύρο θα θέλουμε να μοιάσουμε σε ανθρώπους σταθερούς στις θέσεις και τις απόψεις τους και επιτυχημένους επαγγελματικά. Δε θα μας ενδιαφέρει τόσο η δόξα, όσο το πόσο καλά έχουν αυτοί οι άνθρωποι σταθεροποιήσει τη ζωή τους και πόσο στηρίζουν τους άλλους. Θα εκτιμούμε την αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Θα θαυμάζουμε π.χ .τα αφεντικά που δε διστάζουν να στηρίζουν τους εργαζομένους τους.
Και τα υπόλοιπα ζώδια; Η συνέχεια στο https://newageastrologymagazine.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: