Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Πανσέληνος στο Σκορπιό: Ανέξοδος εκνευρισμός και καθυστερήσεις σε φιλοδοξίες και επιδιώξεις

Φτάνουμε πλέον αναπότρεπτα και στην Πανσέληνο στο Σκορπιό, μία Πανσέληνο γεμάτη από ψυχολογικά και πραγματικά προβλήματα υγείας καθώς γίνεται στον άξονα 6ου και 12ου οίκου. Η Πανσέληνος γίνεται σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, που ευρισκόμενος στον 7ο οίκο μαζί με τον Άρη αναδεικνύει θέματα συνεργασιών που δυσκολεύουν το κλίμα των ημερών. Οι θετικές όψεις του χάρτη όπως βλέπουμε βγαίνουν με το σταγονόμετρο και δεν εμπλέκουν ιδιαίτερα τους προσωπικούς πλανήτες. Επομένως δε θα βιωθούν σε προσωπικό επίπεδο, άσχετα αν λειτουργήσουν μακροκοσμικά (Δίας Πλούτωνας, λήψη χρηματοδότησης, Κρόνος Ουρανός, αριστερή κυβέρνηση).

Ο ωροσκόπος του χάρτη είναι κι αυτός ταλαιπωρημένος έχοντας απέναντι τον μόλις αναδρομήσαντα Άρη που έχει ανοίξει μία πληγή αντιδικίας που δε θα κλείσει πριν φτάσει στη σύνοδο του με τον Κρόνο στις ίδιες μοίρες στα τέλη Αυγούστου. Προς το παρόν η υπόθεση εξελίσσεται και δεν έχει φανεί ακόμα στο μεγαλύτερο μέγεθος της. Το οποίο θα φανεί στο διάστημα της αναδρόμησης, μέχρι να γυρίσει ο Άρης πίσω στην 23η μοίρα του Σκορπιού περί τα τέλη Ιουνίου.

Ο Ερμής, κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι η μόνη εν μέρει καλή όψη, όντας σε μεγάλο τρίγωνο με Δία και Πλούτωνα, πλην όμως η οικοθεσία του δεν είναι δημιουργική και λειτουργεί μόνο σε επίπεδο προθέσεων ή φαντασίωσης. Συνεπώς είμαστε σε φάση καθυστέρησης γενικώς και αναμονής, που αναμένεται απλά να μας σπάσει τα νεύρα. Ο εκνευρισμός θα είναι μεγάλος, αλλά δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να έχουμε σημαντικές εξελίξεις, ενόψει και του ανάδρομου Ερμή που θα μας αναγκάσει να ξανασχοληθούμε και δυο και τρεις φορές με τα ίδια πράγματα μέχρι τον Ιούνη.

Πιο ευνοημένα τα ζώδια της Γης από την Πανσέληνο αυτή. Εκνευρισμός στο μεταβλητό σταυρό και δυσκολίες. Τα παρορμητικά ζώδια με την εξαίρεση κάποιων ημερών που πλήττονται από Ουρανό ή Πλούτωνα, δε φαίνεται να παίρνουν πολύ μέρος στις καταστάσεις.

ΒΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: