Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Δύο πιθανά σενάρια για την έναρξη του κορωναϊού

Πολλοί αποδίδουν το γεγονός στην πολυαστρία Κρόνου Πλούτωνα, όμως αυτό ίσως έχει να κάνει περισσότερο με την αντιμετώπιση (δρακόντεια μέτρα, κλείσιμο συνόρων, στοιχεία που συναντάμε σε πόλεμο, όπως απαγόρευση κυκλοφορίας ή δελτίο στα φάρμακα).

Για έναν ιό θα περιμέναμε περισσότερο κάτι σε Ποσειδώνα. Αν δούμε την ημερομηνία καταγραφής του πρώτου κρούσματος 1 Δεκεμβρίου 2019 βλέπουμε ότι έχουμε μόλις περάσει την αντίθεση Άρη Ουρανού, που θα μπορούσε να συνδέεται με το ξέσπασμα, καθώς κάνει δευτερεύουσες όψεις με τον Ποσειδώνα.


Κοιτώνας μάλιστα και την δραγωνική ιδιοσυναστρία με τον τροπικό χάρτη βγαίνει και ένας καρμικός Ήλιος στο Βασιλικό Αστέρα, καθώς και μία σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα.


Μία άλλη περίπτωση είναι η δραγωνική ιδιοσυναστρία της συνόδου Κρόνου Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που δείχνει ξεκάθαρα σύνοδο Άρη Ποσειδώνα σε γωνία 45 μοιρών με την πολυαστρία στον Αιγόκερω.


Αν λάβουμε υπόψη μη επιβεβαιωμένες αναφορές βέβαια, η επιδημία μπορεί να ξεκίνησε από τις 17 Νοεμβρίου ( https://www.scmp.com/news/china/society/article/3074991/coronavirus-chinas-first-confirmed-covid-19-case-traced-back ), ωστόσο οι αναφορές αυτές δεν είναι επιβεβαιωμένες και αστρολογικά δείχνει να οδηγούν σε θέση του Άρη στο Ζυγό και εκτός της αντίθεσης Άρη Ουρανού. Πιο πιθανή δείχνει μία ημερομηνία μετά τις 23/11 που ξεκινάει η ισχύς της αντίθεσης. Πράγματι στο ιατρικό περιοδικό ( https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/20477724.2020.1725339 ) δημοσιεύεται ότι βάσει μοριακών μελετών πιθανολογείται ως έναρξη η 25/11/2019, ημερομηνία που είναι ακριβής η αντίθεση Άρη Ουρανού. Εξετάζοντας τη δραγωνική ιδιοσυναστρία βλέπουμε ότι χάνεται η θέση του Ήλιου στο Βασιλικό Αστέρα, παραμένει όμως ο Ήλιος σε μοίρα που κάνει χιαστί με τον Ουρανό και κυρίως Άρης και Σελήνη βρίσκονται σε αντίθεση με τον Ουρανό στο δραγωνικό χάρτη σε θέσεις που θα περάσουν στη σειρά όλοι οι μεγάλοι Κρόνος, Δίας και Πλούτωνας μέσα στο 2020. 

H ημερομηνία αυτή επιβεβαιώνεται πάντως και με άλλες τεχνικές πέραν του δραγωνικού χάρτη, έχει για παράδειγμα σον τροπικό χάρτη τους Δεσμούς στο μεσοδιάστημα Άρη Ποσειδώνα απευθείας και στο μεσοδιάστημα Ουρανού Ποσειδώνα σαν έμμεσο μεσοδιάστημα. Αν συνυπολογίσουμε και τον δραγωνικό Κρόνο σε τετράγωνο με τους Δεσμούς του τροπικού χάρτη αυξάνεται η επιρροή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: