Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Αστρολογία και Δεοντολογία

Επισυνάπτω παρακάτω απόσπασμα από δημοσίευση στο Ελληνικό Forum του Astrodienst. Πιστεύω ότι η τοποθέτηση είναι εξαιρετική και την αναρτώ στο blog μας ως ένδειξη για να ξέρουμε όλοι μας πότε βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Evita1
MemberPosts: 810Gender:
Re: Επάγγελμα αστρολόγος« Reply #77 - on: Today at 13:04 [UT+0] »
......
Νοιώθω λοιπόν υποχρεωμένη, να σας συμβουλεύσω, να μην πάρετε ποτέ τοις μετρητοίς, όποια πρόβλεψη, δεν σας δίνει τουλάχιστον δύο όψεις ενός νομίσματος. Όποιος σας πείσει ότι ερμηνεύοντας τον χάρτη σας, είναι σε θέση να γνωρίζει ξεκάθαρα, πώς εσείς θα ζήσετε την ζωή σας, αναιρεί τον Θεό μέσα σας. Μην εναποθέτετε τις αποφάσεις και την ευθύνη της ζωή σας σ΄έναν άλλον άνθρωπο, που θα ερμηνεύσει καλώς ή κακώς, μέσα από το δικό του προσωπικό φίλτρο , τις δικές του προβολές. Ο Αστρολόγος, πρέπει να είναι σε θέση να σας δώσει την ιδανική έκφραση του ωροσκοπίου σας και πως μπορείτε να την πετύχετε. Όχι να προαποφασίζει και να προλέγει για σας. Δεν υπάρχουν πετυχημένες «συνταγές» πρόβλεψης, που λειτουργούν με μαθηματική ακρίβεια και αυτή, σας δίνω το λόγο της τιμής μου είναι η μεγάλη Αλήθεια. Εμείς οι ίδιοι οι Αστρολόγοι, πρέπει να είμαστε αυτοί που σας ενθαρρύνουν, να μην μας τιμάτε δίνοντάς μας τόση δύναμη.

................

Ναι, μπορεί να γίνει και πρόβλεψη ακριβείας και μάλιστα συχνότερη, όπου ο παράγοντας θέληση κι ελεύθερη βούληση είτε απουσιάζουν, είτε υπολειτουργούν. Η Αστρολογία, δείχνει τα θέματά σας, αλλά τις τελικές απαντήσεις σε αυτά, τις δίνετε εσείς. Μια επιτυχημένη πρόβλεψη, μπορεί να γίνει και η μεγαλύτερη παγίδα που παρεμβάλλεται ανάμεσα σε σας και την αυτογνωσία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: