Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Το τρομοκρατικό χτύπημα της Ινδίας


H επικαιρότητα μας αναγκάζει συχνά να βυθιστούμε απότομο καμιά φορά στην ενδοσκόπηση και την περισυλλογή. Μία τέτοια περίπτωση είναι και το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ινδία, το χάρτη της οποία θυμόμουν από σχετικές ασκήσεις σε αστρολογικά μαθήματα. Τι σημαίνει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να ανατρέχουμε σε ένα χάρτη; Κατά τη γνώμη μου την προσπάθεια να καταλάβουμε τη φύση του παραλογισμού και να δούμε ποιες είναι οι καταστάσεις εκείνες που μας οδήγησαν εκεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν νόημα οι προβλέψεις. Έτσι κι αλλιώς όταν εμπλέκονται βαρείς πλανήτες τα γεγονότα θα έρθουν όταν είναι να έρθουν κι εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε απλά είναι να τα αποκλίνουμε προς τις κατευθύνσεις εκείνες που θα πληγώσουν τον κόσμο λιγότερο.

Σε πρώτο πλάνο λοιπόν έρχεται η κατανόηση. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα ήθελα να δώσω κάποιες αφορμές. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα κάνω μία πλήρη αστρολογική ανάλυση, ίσως όμως να δώσω κάποιο ερέθισμα για να αναλάβουν άλλοι εμπειρότεροι.
Βλέποντας το χάρτη δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω καταρχήν την αντίθεση του Ουρανού από διέλευση με το γενέθλιο Κρόνο της χώρας και παράλληλα σε ακριβές τετράγωνο με το γενέθλιο Χείρωνα. Επίσης δεν μπορώ να μην υποψιαστώ και πιθανή διόρθωση ώρας αν θεωρήσουμε ότι ο Πλούτωνας έρχεται σε επαφή με το Μεσουράνημα.
Σε ότι αφορά το Χείρωνα αξίζει ίσως μία μελέτη παλιότερων τρομοκρατικών χτυπημάτων στην ίδια χώρα για να δούμε αν θα εμφανίζονταν παρόμοιες επαφές. Ο Χείρωνας μετά τη σημασία που του αποδίδεται από διάφορους αστρολόγους σε ότι αφορά το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου δείχνει ίσως ότι θα πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά πλέον στα θέματα της τρομοκρατίας.

Πέρα από τις τωρινές επαφές όμως τι μέλλει γενέσθαι στο άμεσο μέλλον; Ο Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη της Ινδίας είναι σε αντίθεση με το Μεσουράνημα δείχνοντας ίσως και ένα λαό ανυπάκουο. Τι γίνεται όμως με την διέλευση του Πλούτωνα; Έχει πιάσει το Μεσουράνημα; Ή όχι ακόμη; Έχει καταλυθεί το κράτος; Ή είναι κάτι που θα δούμε στο άμεσο μέλλον ( σε μερικούς μήνες ). Και τι σημαίνει η αντίθεση του Πλούτωνα με τον Ουρανό που έρχεται άμεσα; Κι ας μην ξεχνάμε την σε λίγο καιρό αντίθεση του Χείρωνα από διέλευση με το γενέθλιο Πλούτωνα. Δύσκολες καταστάσεις που και ας μην ξεχνάμε ότι η Ινδία και το Πακιστάν είναι και πυρηνικές δυνάμεις.

Στον προοδευτικό χάρτη της χώρας ο Άρης βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Ζυγού μπαίνοντας σε τετράγωνο με το γενέθλιο Ουρανό κι ίσως αυτό είναι άλλο ένα στοιχείο που αξίζει να προσέξει κανείς. Τι μέλλει γενέσθαι με αυτή τη χώρα; Και πόσα θα κληθεί ενδεχομένως να πληρώσει ο λαός της; Η «ανάγνωση» των αστρολογικών δεδομένων δείχνει σφοδρές συγκρούσεις στον άξονα 4ου – 10ου , ενώ μία άλλη διάσταση μπορεί να δώσει και η εμπλοκή του Κρόνου από το 2011-2012 στις σχέσεις της χώρας με το εξωτερικό. Κρίσεις και σφοδρές συγκρούσεις πάνω στους βασικούς άξονες του ωροσκοπίου και μεγάλος προβληματισμός για μία μεγάλη χώρα.

ΥΓ: Ο γενέθλιος χάρτης της Ινδίας είναι αντίγραφο από το εγχειρίδιο Mayo School of Astrology Certificate Notes

1 σχόλιο:

_ είπε...

Eνδιαφέρον. Βέβαια χρησιμοποιώ πάντα τους πιο σύγχρονους χάρτες για όλα τα κράτη, όχι μόνο γι'αυτό της Ινδίας. Ο χάρτης που δημοσίευσε η Undine, εκείνος ο γνωστός, μου στέκεται περισσότερο.

Αυτό που γράφεις για το Χείρωνα είναι σωστό για την 11η Σεπτέμβρη. Εκείνη τη μέρα ξεκίνησε ο Μεγάλος Πόλεμος του Νέου Αιώνα. Ο ίδιος ο Χείρωνας τερμάτισε και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μια ώρα αρχύτερα για λόγους που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να εξηγήσω. Τα επιστημονικά κεφάλια που βρίσκονταν πίσω από την ενέργεια τότε, αποδεικνύουν για πολλοστή φορά ότι η Παρθένος κυβερνιέται από τον Χείρωνα. Τότε, στο τέλος του Β' Παγκόσμιου, η επιστήμη δούλεψε για την παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η λύση ήταν επώδυνη, αλλά ταυτόχρονα "θεραπευτική". Ανυπολόγιστος ο αριθμός των θυμάτων αν ο πόλεμος καθυστερούσε κι άλλο. ΘΥΣΙΑ. Η τρομοκρατία είναι προιόν του συστήματος και το σύστημα προιόν τρομοκρατίας. Ο Χείρωνας δεν είναι απαραίτητο να είναι του συστήματος φυσικά. 'Εχει κι αυτός πολλές εκδηλώσεις όπως όλα τα αρχέτυπα.