Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύνθετος Χάρτης Ελλάδας Τουρκίας και οι προοπτικές του

Δυο χρόνια πριν, είχαμε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook που αξίζει να την παραθέσουμε σήμερα για τα τις τρεις τελευταίες παραγράφους της που επαληθεύονται:

"Η Έκλειψη Ηλίου, οι Εκλογές και ο Σύνθετος Χάρτης της Ελλάδας με την Τουρκία"

Με την μεθαυριανή έκλειψη Ηλίου, είναι πλέον Ηλίου φαεινότερον ότι μπαίνουμε σε μακρά προεκλογική περίοδο. Για να δικαιωθούν όσοι θεωρούν ότι όταν ενεργοποιείται ο Ερμής του χάρτη του 1830 ή αλλιώς οι Δεσμοί του χάρτη του 1822 έχουμε συνήθως θέματα εκλογών. Και η προεκλογική περίοδος θα είναι μακρά κυρίως λόγω των αναδρομών Άρη και Δία που θα αργήσουν να πιάσουν τις μοίρες της Έκλειψης. Ωστόσο εκεί κάπου στο Νοέμβριο δείχνει ότι το κεφάλαιο θα κλείσει.
Η έκλειψη πάνω στον Ερμή της Ελλάδας του 1830 που κανονικά είναι στάσιμος υποδηλώνει επίσης και τις αποκαλύψεις των σκανδάλων. Πολλά θα μάθουμε λοιπόν σε αυτό το διάστημα, ενώ η μακρά παραμονή του Άρη στον 9ο οίκο του χάρτη του 1830 προοιωνίζει μακρά δικαστική ή νομική εμπλοκή (προανακριτικές, κλπ).
Θα ζήσουμε λοιπόν άλλη μία περίοδο Κοσκωτά, μόνο και πάλι ο κύριος Τσίπρας μας εξέπληξε. Περιμέναμε να είναι αυτός το αντικείμενο που θα πλήξει ο Κρόνος στον Αιγόκερω, ωστόσο χαμαιλεοντικά και πάλι έγινε αυτός ο κατήγορος, αντί να είναι ο κατηγορούμενος. Αν δεν έχει αστρολόγο, σίγουρα έχει καλό ένστικτο.
Παράλληλα βέβαια κι όσο εμείς τρωγόμαστε η Τουρκία αγριεύει, το χτύπημα στις πηγές εξόρυξης της Κύπρου πλέον δεν είναι κάτι μακρινό, η διεκδίκηση των νησιών πλέον γίνεται με πολεμικά μέσα (διεμβόλιση πλοίου λιμενικού) και για το Μακεδονικό δεχόμαστε πίεση να το κλείσουμε άρον άρον. Για άλλη μια φορά θα πάμε διαιρεμένοι στη μάχη λοιπόν και να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις.
Φυσικά κι ο χάρτης της Τουρκίας μεσοπρόθεσμα, θα προσκρούσει στο φράγμα της συνόδου Κρόνου Πλούτωνα. Η οποία θα τετραγωνίσει την σύνοδο Ερμή Κρόνου στο Ζυγό και θα οδηγήσει σε κατάρρευση της διπλωματίας της και των συνθηκών που έχει για τα εδάφη της. Κάτι που προσπάθησε βέβαια καταρχήν να κάνει η ίδια με τον Ουρανό απέναντι από την ίδια σύνοδο το περασμένο διάστημα. Ωστόσο τα επόμενα χρόνια και σε συνδυασμό με τον Ουρανό απέναντι από τον Ήλιο της η Τουρκία θα βρεθεί κι αυτή στα κάγκελα. Προς το παρόν όμως η Έκλειψη μια χαρά τριγωνίζει τη διπλωματία της και δεν φαίνεται να έχει σοβαρές απώλειες, ενώ η σύνοδος Άρης Δία στον Τοξότη στον προοδευτικό χάρτη της την κάνει όλο και πιο θρασεία. Από την άλλη βέβαια ο Κρόνος φέτος είναι στην ακμή του 7ου οίκου της με αποτέλεσμα να αποξενωθεί από πλείστους όσους συμμάχους.
Αν θα θέλαμε να δούμε την πορεία των Ελληνοτουρκικών θεμάτων θα άξιζε ίσως να δούμε το Σύνθετο Χάρτη της Ελλάδας και της Τουρκίας. Διαλέγοντας το χάρτη του 1822 για την Ελλάδα, ο Σύνθετος είναι εκφοβιστικός. Ο Πλούτωνας στέκει επάνω στο Μεσουράνημα του χάρτη. Ο Κρόνος είναι πάλι στην ίδια φαρμακερή μοίρα 22 Αιγόκερω, πάνω στον Ήλιο της Ελλάδας του 1822 και στη μοίρα που θα γίνει η σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα το 2020.
Σε αυτή τη φάση ο Σύνθετος Χάρτης δε δείχνει να επηρεάζεται πολύ από την Έκλειψη. Επηρεάστηκε όμως από την προηγούμενη της 31/1 που έγινε πάνω στην αντίθεση Σελήνης Ουρανού του χάρτη. Και θα επηρεαστεί και το καλοκαίρι αλλά και το 2019 και 2020 από τις Εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω. Ειδικά η Έκλειψη του Γενάρη του 2020 θα γίνει στην 20η μοίρα του άξονα Καρκίνο Αιγόκερω όπως και αυτό το καλοκαίρι.
Συνεπώς τα πράγματα είναι αρκετά σκοτεινά και απαιτούν συσπείρωση. Αντ' αυτού όμως επικρατεί διάλυση και πολιτικός εμφύλιος. Κρίμα δυστυχώς να μη διδασκόμαστε από τα λάθη του παρελθόντος. Κρίμα να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου, απλά επειδή μπορούμε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: