Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Θεσ/νίκη - 7 Ιουνίου - Ημερίδα "Αστρολογία και Αυτογνωσία" - Εισηγήτρια Φωτεινή Χριστοδούλου

Βιογραφικό

Η Φωτεινή Χριστοδούλου ασχολείται ενεργά με την αστρολογία τα τελευταία 10 χρόνια ενώ έχει εργαστεί σαν αρθρογράφος για δημοφιλή Ελληνικό αστρολογικό διαδικτυακό τόπο και περιοδικά. Είναι απόφοιτος του κύκλου μαθημάτων Ωριαίας αστρολογίας του John Frawley, με δίπλωμα Τεχνίτη Ωριαίας, και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο του κύκλου μαθημάτων γενέθλιας αστρολογίας του John.

http://thesiriushorary.blogspot.gr/2014/07/a-weekend-on-astrology-with-john_14.html.© The Sirius Horary: A Weekend on Astrology, with John Frawley and Fotini Christodoulouthesiriushorary.blogspot.gr

Εισήγηση

Τελικά η Αστρολογία είναι η Νεραϊδονονά του παραμυθιού; Και τι ακριβώς σημαίνει  Αυτογνωσία σε αστρολογικό επίπεδο; Πως μπορεί να γίνει  χρήσιμη η κατανόηση του γενέθλιου δυναμικού; Ποιος είναι (και ποιος δεν είναι) ο σκοπός της πρόβλεψης; Σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντήσω με βάση την Παραδοσιακή αστρολογική οπτική πάνω στο θέμα - θεωρητικά και φυσικά πρακτικά με παραδειγματικό υλικό. Όλα αυτά  στις 7 Ιουνίου στο Holiday Inn στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια ημερίδας που αφορά την Αστρολογία & Αυτογνωσία, στην οποία θα συμμετέχω, παρέα με  πολλούς άλλους συναδέλφους και ερευνητές ομιλητές. Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και να απαντήσω τις απορίες σας!

Η εκδήλωση 

Την Κυριακή στις 7 Ιουνίου στις 12:00 σας προσκαλούμε στην ημερίδα "Αστρολογία και Αυτογνωσία - Η Αστρολογία ως δρόμος για την κατανόηση του φυσικού και ψυχολογικού εαυτού".

Στην ημερίδα εισηγούνται:


- Ευαγγελία Αθανασοπούλου - αστρολόγος, εναλλακτική θεραπεύτρια
- Χρήστος Άρχος - ψυχολόγος, αστρολόγος
- Άθαν Ζέρβας - αστρολόγος, αριθμολόγος
- Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου - αρχαιολόγος, ερευνήτρια αστρολογίας
- Βασίλης Παπαδολιάς - αστρολόγος, ερευνητής εσωτερικής αστρολογίας
- Βαγγέλης Πετρίτσης - ψυχολόγος, αστρολόγος
- Φωτεινή Χριστοδούλου - παραδοσιακή αστρολόγος

Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηριού 8 στη Θεσσαλονίκη.

Οργάνωση, Πληροφορίες:

- Βασίλης Παπαδολιάς, 6945.807566, vpapadolias@gmail.com
- Ευαγγελία Αθανασοπούλου, 6978.300060, eueuta@gmail.com

Γενική Είσοδος στην εκδήλωση: 6 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: