Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Θεσ/νίκη - 7 Ιουνίου - Ημερίδα "Αστρολογία και Αυτογνωσία" - Εισηγήτρια Ευαγγελία Αθανασοπούλου

Βιογραφικό

Η Ευαγγελία Αθανασοπούλου φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, φοιτεί στη Mayo School of Astrology στο diploma course, κατέχει Feng Shui Consulting Certificate, Smile Meditation Training Certificate και Onnuri Medicine,Su Jok Therapy Certificate. Αποτελεί μέλος του Πανελλήνιου Κεντρου Γνωστικών Σπουδών και ιδρυτικό μέλος του αφιλοκερδούς Σωματείου Σαμάνων Βελονιστών- Αστρολόγων και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αστρολόγος,με κύριο μελημά της τη διάδωση αυτής της τόσο σημαντικής γνώσης προς την ανθρωπότητα.-

Εισήγηση
Πρακτική Εφαρμογή της Αστρολογίας στη Θεραπευτική Αγωγή.

Η ομιλία μου θα προσπαθήσει να προσεγγίσει αυτό το τεράστιο θέμα της Ιατρικής Αστρολογίας που μέσω των αιώνων μας κληροδοτήθηκε από τα πιό λαμπρά πνεύματα του πολιτισμού μας.
Και κάτω από την παραδοχή οτι η Αστρολογία είναι απερίφραστο μέσο ως προς την πρόβλεψη-σωστή διάγνωση-βοήθεια στην θεραπεία,  θα προσπαθήσω ν’ αναλύσω συνοπτικά όλη την πρακτική διαδικασία των παραπάνω τμημάτων βήμα- βήμα μέσα απο τη μεθοδολογία της Αστρολογίας.
Θα χρησιμοποιήσω επίσης παραδείγματα αστρολογικών χαρτών υπαρκτών ανθρώπων που θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση της θεωρίας.
Απότερος σκοπός της ομιλίας αυτής ειναι να ευαισθητοποίησει το κοινό προς μια αναζήτηση λιγότερο μηχανιστική γενικά στη ζωή του και πόσο δε περισσότερο στα θέματα υγείας που τον αφορούν.-

Η εκδήλωση

Την Κυριακή στις 7 Ιουνίου στις 12:00 σας προσκαλούμε στην ημερίδα "Αστρολογία και Αυτογνωσία - Η Αστρολογία ως δρόμος για την κατανόηση του φυσικού και ψυχολογικού εαυτού".

Στην ημερίδα εισηγούνται:

- Ευαγγελία Αθανασοπούλου - αστρολόγος, εναλλακτική θεραπεύτρια
- Χρήστος Άρχος - ψυχολόγος, αστρολόγος
- Άθαν Ζέρβας - αστρολόγος, αριθμολόγος
- Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου - αρχαιολόγος, ερευνήτρια αστρολογίας
- Βασίλης Παπαδολιάς - αστρολόγος, ερευνητής εσωτερικής αστρολογίας
- Βαγγέλης Πετρίτσης - ψυχολόγος, αστρολόγος
- Φωτεινή Χριστοδούλου - παραδοσιακή αστρολόγος

Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηριού 8 στη Θεσσαλονίκη.

Οργάνωση, Πληροφορίες:
- Βασίλης Παπαδολιάς, 6945.807566, vpapadolias@gmail.com
- Ευαγγελία Αθανασοπούλου, 6978.300060, eueuta@gmail.com
Γενική Είσοδος στην εκδήλωση: 6 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: