Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Θεσ/νίκη - 7 Ιουνίου - Ημερίδα "Αστρολογία και Αυτογνωσία" - Εισηγητής Βαγγέλης Πετρίτσης.

Βιογραφικό

Ο Δρ. Βαγγέλης Πετρίτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου ως πρωτοετής λαμβάνει χρηματικό βραβείο για τη σειρά εισαγωγής του στο τμήμα. Το 2004 κερδίζει υποτροφία για συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmusτο οποίο του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα στο Université CatholiquedeLouvainστο Βέλγιο. Το 2005 του απονέμεται με άριστα το Πτυχίο Ψυχολογίας και την ίδια χρονιά μετακομίζει στην Αγγλία για να συνεχίσει ως υπότροφος του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη με μεταπτυχιακές σπουδές στην κοινωνική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.
Το 2006 κερδίζει υποτροφία από το ίδιο Πανεπιστήμιο για να εξελίξει τη μεταπτυχιακή του έρευνα σε διδακτορικό επίπεδο. Το 2009 ολοκληρώνει μέρος των διδακτορικών του ερευνών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το 2010 του απονέμεται ο τίτλος του διδάκτορα και το 2011 δημοσιεύει άρθρο του από τη διδακτορική του διατριβή στο ψυχολογικό περιοδικό κύρους PersonalityandSocialPsychologyBulletin (psp.sagepub.com/content/38/2/197).
Το πάθος του για την αστρολογία σιγόκαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια των διδακτορικών του σπουδών και καλλιεργείται συστηματικά με την εγγραφή του στη Σχολή Αστρολογικών Σπουδών του Λονδίνου από το 2010. Είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Σπουδών (Certificate Holder) της ανωτέρω σχολής και πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής από το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Εναλλακτικών Επιστημών Natural Health Science του Παλαιού Φαλήρου.
Ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ανθοθεραπείας χρησιμοποιώντας την αστρολογία ως διαγνωστικό και ερμηνευτικό εργαλείο. Έχει το προσωπικό του ιστολόγιο «Αστρο-Αναλύσεις» (astro-analyses.blogspot.gr) και είναι συντάκτης στην Αστρολογική Επιθεώρηση «NewAgeAstrology» όπου ασχολείται με επίκαιρα αστρολογικά ζητήματα και θέματα ψυχολογικής αστρολογίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη σελίδα του στο facebook (VangelisPetritsis) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση vpetritsis@gmail.com

Εισήγηση

Ο τίτλος της ομιλίας μου θα είναι:"Οι Φάσεις της Σελήνης και η Προσωπικότητα". Κατά την ομιλία αυτή θα παρουσιαστεί η θεωρία του Dane Rudhyar σχετικά με τον συνοδικό κύκλο της Σελήνης και πώς αυτός σχετίζεται με την εν γένει προσωπικότητα του ατόμου. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει κατανοητό ότι η σεληνιακή φάση κατά την οποία γεννήθηκε κάποιος, π.χ. Νέα Σελήνη ή Πανσέληνος, καθορίζει σημαντικά τον τρόπο που το άτομο ανταποκρίνεται στην πρόκληση των σχέσεων καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει καθημερινά τον βασικό σκοπό του στη ζωή. Με εξέταση παραδειγμάτων από ωροσκόπια διασήμων θα φανεί ξεκάθαρα ότι οι σεληνιακές φάσεις αποτελούν ένα εξαιρετικό εργαλείο για να καταλάβουμε εύκολα και γρήγορα τον ρόλο που καλείται ο καθένας από εμάς να διαδραματίσει στον κόσμο.

Η εκδήλωση

Την Κυριακή στις 7 Ιουνίου στις 12:00 σας προσκαλούμε στην ημερίδα "Αστρολογία και Αυτογνωσία - Η Αστρολογία ως δρόμος για την κατανόηση του φυσικού και ψυχολογικού εαυτού".

Στην ημερίδα εισηγούνται:

- Ευαγγελία Αθανασοπούλου - αστρολόγος, εναλλακτική θεραπεύτρια
- Χρήστος Άρχος - ψυχολόγος, αστρολόγος
- Άθαν Ζέρβας - αστρολόγος, αριθμολόγος
- Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου - αρχαιολόγος, ερευνήτρια αστρολογίας
- Βασίλης Παπαδολιάς - αστρολόγος, ερευνητής εσωτερικής αστρολογίας
- Βαγγέλης Πετρίτσης - ψυχολόγος, αστρολόγος
- Φωτεινή Χριστοδούλου - παραδοσιακή αστρολόγος

Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηριού 8 στη Θεσσαλονίκη.

Οργάνωση, Πληροφορίες:

- Βασίλης Παπαδολιάς, 6945.807566, vpapadolias@gmail.com
- Ευαγγελία Αθανασοπούλου, 6978.300060, eueuta@gmail.com

Γενική Είσοδος στην εκδήλωση: 6 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: